Избор на телевизор - SAMSUNG CW-29Z338P
Здравейте ,
форума е доста интересен :bravo
Надявам се въпроса, който повдигам, да не е дискутиран (поне аз не открих подобна информация)
Та на темата:
Харесал съм Този модел( http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09024397 ), но не съм чел никъде нищо за тази "SlimFit™" технология, бихте ли ми казали нещо повече.
Нямам идея и за самия модел - струва ли си по принцип.
На телевизора ще се гледат основно ефирни телевизии и DVD , нищо сериозно.
Ако някой даде нещо по-добро , като предложение, ще съм благодарен .
Бюджета е 700-800 лева.
Благодаря предварително.
Re: Избор на телевизор - SAMSUNG CW-29Z338P
Цитат:
Първоначално публикувано от diters
.............
Надявам се въпроса, който повдигам, да не е дискутиран (поне аз не открих подобна информация)
...........
Дискутирана е темата за SlimFit. Пусни едно търсене за "SlimFit" и ще ти излязат 5-6 теми от 2006-2007г.
Отзивите не са особено ласкави.
Благодаря,
прочетох доста полезни неща , но понятие си нямам , какво означават термини, като "сходимост" и др. такива .
Бихте ли ми препоръчали модел (може и няколко) в ценовия диапазон до 800 лв.
Телевизора ще се гледа основно от деца .
Притеснява ме и факта, че ще се гледат предимно ефирни телевизии, без особенно качество на сигнала, и си мисля, че при един модел с по-детайни характеристики на картината това би имало има по-скоро негативен ефект .
благодаря.
Цитат:
Първоначално публикувано от diters
Благодаря,
прочетох доста полезни неща , но понятие си нямам , какво означават термини, като "сходимост" и др. такива .
Бихте ли ми препоръчали модел (може и няколко) в ценовия диапазон до 800 лв.
Телевизора ще се гледа основно от деца .
Притеснява ме и факта, че ще се гледат предимно ефирни телевизии, без особенно качество на сигнала, и си мисля, че при един модел с по-детайни характеристики на картината това би имало има по-скоро негативен ефект .
благодаря.
Вземай това което си си харесъл и не го мисли. Колкото повече четеш форума (ще ме прощават форумджиите) толкова повече ще се объркваш. Сходимостта каквото и да е, е нещо чийто недостатък на теб и децата няма да им направи впечатление.
painmaster, ако беше чел внимателно темите за слим фит, щеше да разбереш, че това е най малкият проблем на тази технология. Най-големият и грозен дефект е проблема с геометрията, а това е нещо което всеки го вижда, ама всеки който гледа ТВ и БТВ новитен и гледа времето. Да не говорим, че когато закачиш към ТВ и ДВД събтитрите не са прави ами са елипсовидни(малко или много), зависи от моделаи размера 29-32".
diters, в момента вече никъде в БГ няма хубави кинескопни ТВ-и. От 2 години, нищо ново освен омазаният слим фит на самсунг. Това е. аз лично не бих дал 800 лева за кинескоп при все че за 1000 лева в момента мога да си взем 32" LCD при това добро, но от миналата година модел, което не е болка за умиране.