-
Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
@v_iliev, SAMSUNG PC Share Manager.exe не е необходимо да се добавя. Това ехе е само интерфейса за управление, същинската мрежова услуга е WiselinkPro.exe
Добре е да се отбележи на потребителите с DLNA телевизори да не изключват стената изцяло, а да добавят изключения за съответния софтуер.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Ти просто си заменил USB WiFi адаптера с още един рутер. Опитай как се държи с по-тежки файлове - 1080р.
Точно така - при положение, че цената на рутера (WRT-54GL) в момента е дори по-ниска от цената на WiFi Linkstick-a на Samsung (114 vs 119 лв.),
а бих очаквал рутера да се справя по-добре - най-малкото заради по-големите антени и усилването на сигнала.
Гледам по-големи филми (около 30-35ГБ) - но формата ми се струва странен - и не съм сигурен, че вградения плеър ще се справи.
Освен това ми прави впечатление, че и за PC се ползва специален плеър...
Можеш ли да ми дадеш линк за нещо, с което да тествам ?
-
И на мен ми се въртеше тази идея в главата с втори рутер.
Браво на v_iliev за труда и споделянето на информацията.
Сега вече знам че работи. Давай отзиви дали всичко е наред с нета, филми и т.н.
-
Да, но този рутер е G стандарта и е почти сигурно, че 1080р филмите няма да ти тръгнат. И аз нямам предвид тези по 30-40GB, а 1080р mkv от 12-13GB.
Опитай все пак да сме сигурни.
-
Истината си е в блурей не компресирано.Външен плеар и разгръщате пълния потенциал на телевизора.Качеството е :yikes
-
Цитат:
Първоначално публикувано от mkastra
Взех си един външен HDD (2,5") за да мога да пускам HD филми през него. Закачих го на USB-то на TV-то което е означено USB(HDD) предполагам, че пуска повече ток там. Всичко тръгва идеално, но да речем на 15-тата мин плейване на HD филм, хард диска се спря и TV-то прехвърли на Телевизия. Дали проблема е недостиг на ток? Прегледах коментарите до тук, но останах с впечатлението, че при недостиг на ток по-скоро въобще не тръгва.
Забравих да спомена, че USB кабела от страната на TV е с 2 USB-та, а бях вкарал само едното. Предполагам ако е недостиг на ток, би се оправило ако включа и двете, но ми е интересно да чуя мнението ви?
:help
-
Въпрос кък Hristoslav или Lazarus:
При Samsung B650 DVB Тунерчето дали поддържа Full HD?
И въобще какви стандарти поддържа Цифровият тунер на този модел телевизори?
-
Няма тунер за Full HD просто защото няма и такива канали. Тунера му поддържа цифрова ефирна/кабелна телевизия, включително и HD /720p, 1080i/.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Да, но този рутер е G стандарта и е почти сигурно, че 1080р филмите няма да ти тръгнат. И аз нямам предвид тези по 30-40GB, а 1080р mkv от 12-13GB.
Опитай все пак да сме сигурни.
Филмите тръгват - пробвах Invictus (## Видео : x264 1920 x 1080 ~10 Mbps 23.976 fps
## Аудио : English DTS 5.1 1.5mbps) - през няколко минути обаче спира да дозарежда -
предполагам, ако вдигна малко мощността на рутерите - ще може да се гледа без прекъсване.
Като ми остане време да си поиграя - ще споделя как е положението.
-
Това че накъсва от време на време не е добре.
Пък и тоя релийз не звучи като да е много тежък с тези 10Mbps.
Исках да провериш защото според потребители с донгъла на Самсунг вървят безжично доста добре.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от mkastra
Здравейте,
И аз се включвам като собственик на 40C650 :yahoo:
Щях да питам за досадния ефект тип снимано с евтина камера на филмите, но вече видях отговора на предната страница, че трябва да спра 100Hz.
Имам обаче и още един въпрос. Взех си един външен HDD (2,5") за да мога да пускам HD филми през него. Закачих го на USB-то на TV-то което е означено USB(HDD) предполагам, че пуска повече ток там. Всичко тръгва идеално, но да речем на 15-тата мин плейване на HD филм, хард диска се спря и TV-то прехвърли на Телевизия. Дали проблема е недостиг на ток? Прегледах коментарите до тук, но останах с впечатлението, че при недостиг на ток по-скоро въобще не тръгва.
Забравих да спомена, че USB кабела от страната на TV е с 2 USB-та, а бях вкарал само едното. Предполагам ако е недостиг на ток, би се оправило ако включа и двете, но ми е интересно да чуя мнението ви?
Пробвай с друг филм от хардиска. Явно има нещо в този филм щом ти забива на 15-тата минута /плейъра спира/и превключва на телевизия.
-
Здравейте ,
спрял съм се на този модел - Samsung UE-40C6000 предвид отличната картина , която наблюдавах , а и приятния дизайн :
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09071166
моля , ако някой има наблюдения или забележки да ги сподели ....
благодаря
-
С6000 е наследник на миналогодишният В7000с някои незначителни подобрения - добър модел телевизор
-
Хмм , в магазина казаха , че има интернет функции , а в ревюто пише , че няма....?