-
Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Разликите са следните
B650 B620
Ultra Clear Panel -
BD Wise -
Wide Color Enhancer 2 -
Wide Color Enhancer 3 -
DNIe™+ -
Ethernet (LAN) -
USB 2.0 2 1
само за B650
Video AVI, MKV, ASF (Divx 3.11 / 4.x, 5.1, 6.0, Xvid, H.264 BP / MP / SP, MPEG-4 ASP, Motion JPEG), WMV, MP4, 3gp, VRO, MPG, MPEG (PS), TS (MPEG2 / H.264, VC1)
Musik ja, AC3, LPCM, ADPCM (MULAWALAW), ACC, HE-AAC, DD+
Medi@2.0 Internet@TV, Content Library (Flash), DLNA, USB 2.0 Movie
Wireless LAN Adapter -
Smart Content Manager -
-
абе сигурно съм прост :) но не мога да схвана как да си наредя цифровите канали по мой вкус.
В списъка с канали виждам примерно Канал1 - БТВ , Канал2 - НоваТВ, и искам да ги разменя - така че Канал1 да е НоваТВ а Канал2 - БТВ
Избирам Канал1 / Туулс / Смяна номер на Канала / #2
ТВ ми казва че Канал2 вече се използва, да го смени ли - ДА. След това БТВ става Канал2, но предишната програма която е била на Канал2 изчезва, и няма как да я сложа на Канал1.
Как се прави тая работа ?
При аналоговите канали беше много лесно, пускаш го да търси, като намери нещо сетваш номер на канала, ЕНТЕР и готово.
Може ли същото да се направи с цифровите?
10х
-
Здравейте,от доста време само чета и се образовам.Почти се зарибих с тази промоция за модела на Samsung LE-40B620,та въпроса ми e свързан със неговата матрица,тука в ДОМО-Търговище го има със СМО S-MVA матрица (CN01 пишеше на стикера) от колегата nkd разбрах,че най-често нея слагат на този модел.За мен най-важен е зрителния ъгъл не че ше го гледам на 180 градуса :081: тоя телевизор.S-PVA която казвате,че е по добра как ще се представи на ъгъл 110-120градуса вертикално,при тези условия коя матрица би трябвало да изглежда по-добре.S-PVA доколкото си спомням от прочетеното до тук,малко губеше от по-добрия си контраст при по голям ъгъл,ако бъркам поправете ме.И накрая стрували си да се поразходя до Шумен,Варна което не ме притеснява много да търся по Убавата матрица и по-неработила мостра.Тe май само такива останаха като се услушвам какво да взема
-
Не разбрах какво имаш предвид под "ъгъл 110-120градуса вертикално", но най-добре е да го прецениш на място.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Не разбрах какво имаш предвид под "ъгъл 110-120градуса вертикално", но най-добре е да го прецениш на място.
просто телевизора че бъде малко по нависоко и къде казваш на място по-добре ше се прецени.Според теб коя от двете матрици има по голям зрителен ъгъл или направо да взимам този със CMO и имали кой знае каква разлика между двете пак казвам най-важен за мен е зрителния ъгъл.Мерси предварително
-
Цитат:
Първоначално публикувано от mechoka
просто телевизора че бъде малко по нависоко и къде казваш на място по-добре ше се прецени.Според теб коя от двете матрици има по голям зрителен ъгъл или направо да взимам този със CMO и имали кой знае каква разлика между двете пак казвам най-важен за мен е зрителния ъгъл.Мерси предварително
Е ти предполагам няма да го заковеш неподвижно за стената,нали ще е на стойка,а тя се регулира във вертикално направление,така че какъвто и да вземеш ще си го регулираш от стойката както ти се вижда най -добре и едва ли ще е проблем зрителния ъгъл .
-
Здравейте, дотук никой не се е похвалил с PS-42B451, та мога да кажа че съм доволен. Представянето на аналоговите канали е според мен е на много добро ниво, трудно правя разлика между цифровите които излизат и аналоговите. Относно ностройките съм смъкнал контраст и осветеност под 50, спрял съм Edge enhancement dynamic contrast e на low ама може и да го изключа според мен прави много нереални цветовете. засега толкова хебаво ще и друг да пише нещо за тоя панел
-
Цитат:
Първоначално публикувано от alexx
Здравейте, дотук никой не се е похвалил с PS-42B451, та мога да кажа че съм доволен. Представянето на аналоговите канали е според мен е на много добро ниво, трудно правя разлика между цифровите които излизат и аналоговите. Относно ностройките съм смъкнал контраст и осветеност под 50, спрял съм Edge enhancement dynamic contrast e на low ама може и да го изключа според мен прави много нереални цветовете. засега толкова хебаво ще и друг да пише нещо за тоя панел
Честито за придобивката :Drinks:
Пиши как е с отпечатването на логото на програмите след продължително гледане на една програма.
-
-
Тази вечер се сдобих с монитор P2370 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052481 Не намерих никъде в форума да е споменат и реших да споделя голямата си радост.Просто е невероятен.Има sleep timer в менюто.Разликата ми изглежда огромна в сравнение с предишния ми 22" 1680x1050 да не говоря за контраста.Незнам дали избора ми е най-добрия но по-красив и функционален за тази цена не намерих по магазините в Бургас.Надявам се че не съм сбъркал темата.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от BaHko_goTuHoTo
Тази вечер се сдобих с монитор P2370
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052481 Не намерих никъде в форума да е споменат и реших да споделя голямата си радост.Просто е невероятен.Има sleep timer в менюто.Разликата ми изглежда огромна в сравнение с предишния ми 22" 1680x1050 да не говоря за контраста.Незнам дали избора ми е най-добрия но по-красив и функционален за тази цена не намерих по магазините в Бургас.Надявам се че не съм сбъркал темата.
Честито :Drinks: не си сбъркал темата
съдейки по това
ЪГЪЛ НА ВИЖДАНЕ- 170 H / 160 V
матрицата му е TN
-
Цитат:
Първоначално публикувано от peter_nn
В списъка с канали виждам примерно Канал1 - БТВ , Канал2 - НоваТВ, и искам да ги разменя - така че Канал1 да е НоваТВ а Канал2 - БТВ
Избирам Канал1 / Туулс / Смяна номер на Канала / #2
ТВ ми казва че Канал2 вече се използва, да го смени ли - ДА. След това БТВ става Канал2, но предишната програма която е била на Канал2 изчезва, и няма как да я сложа на Канал1.
Как се прави тая работа ?
Здравей,
CH list - канала който искаш да смениш - Tools- Редактиране номер канал - Избираш си номера. При мен ако е зает канала , разменя местата на програмите автоматично. Примерно 1 на 2 и 2 на 1.
Аз лично процедирам с Favorite CH. Добавям си каналите които ще гледам във фаворити и задавам от меню-канал-режим на канал - Предпочитани канали. По този начин избягвам талаша от 260 програми.
Успех
-
:help възможнo ли е Samsung B 530 da възпроизвежда divx през usb и ако е възможно как става :help благодаря предварително
-
Цитат:
Първоначално публикувано от djsiri
:help възможнo ли е Samsung B 530 da възпроизвежда divx през usb и ако е възможно как става :help благодаря предварително
Привет djsiri
Не е възможно да възпроизвежда divx през usb. Това става само при Samsung B550 и B620 защото са на друго шаси-различно от това поставяно в B530.Затова и препоръчвам моделите от 550 нагоре.
-
djsiri при положение, че вече има доста филми в MKV формат, защо ти е да гледаш на телевизор с такава резолюция замазаните филми на divx?