Самсунг LE 40D550 не запаметява звукови настройки ???
ПОредния гаден проблем с ТВ-то (тези от Самсунг са се оляли направо), на канали с няколко аудио пътеки, или както там се казват, не иска да запамети тази на която слагам ръчно, като сменя канала и се върна отново си е езикът който на телевизора му харесва. Конкретен случай - Travel има 6 езика като БГ е 6-ти, но ТВ-то винаги го пуска на 4-ти който е руски.
Някакви идеи да се оправи това чудо? Или е поредното недоглеждане на софтуера......... :2guns:
Re:Самсунг LE 40D550 не запаметява звукови настройки ???
Пробвай:
МЕНЮ
СИСТЕМА
ЕЗИК
ПРЕДПОЧИТАНИ
пробвал съм го, ама както се казва - йок :cry:
то и субтитрите са ми на БГ зададени от там ама на National Geographic ми излизат на някакъв незнаен език,
вина може да има и доставчикът ми, просто да излъчва с такива настройки, но би трябвало ТВ-то да си помни какво му е задал потребителя......
П.С. Да добавя и адски неудобното дистанционно..............
Да те успокоя, и моя Панасоник в комбинация с НЕТ1 е така. И май и много други марки и модели, в комбинация с други оператори. Дори ADB външен приемник имам и той не ги помни. Само "евтинджоския" турски приемник NETA ги помнеше и то без настройване на предпочитания - на каквото си го оставил, такова е и следващия път. Впрочем, по функционалност превъзхожда всичко, което съм виждал.
и аз съм за NETA-та, супер приемник е, направо "големите" фирми трябва да започнат да го вграждат.
ползвам си го на друг ТВ и съм много доволен.