-
Re:Samsung серия 6 - ES6100, 6300, 6710, 6800 и 7000 серия - НАБЛЮДЕНИЯ, КАРТИНА?
Тоя лаг ,за който се говори е времето от подаване на сигнал на вход до изобразяването му на екрана - важно е при игра от компютър или конзола ,но в повечето случаи при избиране на съответния режим /game/ всичко е в границите на нормалното.
Другото е самото време за реакция на панела /тия 2-4-6 и т.н. ms ,които споменавате/ и отдавна всички тв са с достатъчно кратко време на реакция ,за да е незабележимо / е, аз имам известни забележки към IPS панелите ,но рлез повечето време е незабележимо особено за неопитно око /.
Неравномерната подсветка е обща болест за всички EdgeLED модели ,но ако при настроен тв не дразни /при нормални нива на усилване на подсветката -"кино" примерно и не при "динамичен" режим/ - всичко е наред .
-
Re:Samsung серия 6 - ES6100, 6300, 6710, 6800 и 7000 серия - НАБЛЮДЕНИЯ, КАРТИНА?
Здравейте колеги:)))Значи наканих се да си взимам ES6100 40",само че момчето в магазина малко ме притесни като ми каза че с булсат няма да има нищо общо с това което виждам в момента и ми показа един телевизор 27" който работел с булсат-УЖАС.На стария ми кинескоп се вижда по добре.Беше едно такова размазано и леко се виждаха пикселите.Обясни ми че имало и други свързани ТВ към булсата но общо взето това щяло да представлява и дори на по голям ТВ се виждало по лошо.Аз основно ще гледам бтв,нова и научнопопулярните канали които не ме притесняват толкова понеже имат HD и там нещата не стояли така но при ,,обикновена" телевизия наистина ли ще е така?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от callemolar
Здравейте колеги:)))Значи наканих се да си взимам ES6100 40",само че момчето в магазина малко ме притесни като ми каза че с булсат няма да има нищо общо с това което виждам в момента и ми показа един телевизор 27" който работел с булсат-УЖАС.На стария ми кинескоп се вижда по добре.Беше едно такова размазано и леко се виждаха пикселите.Обясни ми че имало и други свързани ТВ към булсата но общо взето това щяло да представлява и дори на по голям ТВ се виждало по лошо.Аз основно ще гледам бтв,нова и научнопопулярните канали които не ме притесняват толкова понеже имат HD и там нещата не стояли така но при ,,обикновена" телевизия наистина ли ще е така?
При цифров сигнал и да не е HD се ядва стига да не се гледа много от близо. Общо взето колкото по отдалечен си от телевизора толкова картината ще ти се струва по-добра.....и по-малка ;)
-
Цитат:
Първоначално публикувано от saint056a
При цифров сигнал и да не е HD се ядва стига да не се гледа много от близо. Общо взето колкото по отдалечен си от телевизора толкова картината ще ти се струва по-добра.....и по-малка ;)
Ами аз ще го гледам от около 2 метра и малко.Казаха ми че разстоянието от което се гледа трябвало да е 3 пъти по размера на екрана.Не знам колебая се да не стане да дам толкова парички и да гледам само квадратчета :( А между другото този телевизор на който беше пуснат булсат в магазина предаваше по лошо от стария ми кинескоп.Има ли вероятност и при ES6100 с булсат да се получи така?Моля за съвет или ако може да ми предложите друг модел може и 37 ".Благодаря ви много:))
-
Булсатком с картината която подават са срам за бранша...
С този модел според мен картината ще е по-добра
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...3D-TX-P42UT50E
-
До 40" може да се гледа Булсат-а ,а и Самсунг имат добро скалиране на СД - поне гледайте с ХД СТБ на Булсат /ZHD200/. Пък и сега си на Булсат , а утре може на други - не виждам защо трябва да се съобразяваш с оператора при избор на тв.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Булсатком с картината която подават са срам за бранша...
Срам не срам, ама вече познавам доста хора, които минаха от Близалките на Булсатком... Защо ли?
-
От седмица съм собственичка на 40" ES6100. С ZHD100 на булсат изкарва много добра картина, изобщо не мога да се оплача. Единственото, от което съм недоволна е, че не мога да записвам видео. Тези, които са на сателит и смятат да ползват PVR е хубаво да се насочат поне към 6300, заради вградения S тунер.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Momchil
Срам не срам, ама вече познавам доста хора, които минаха от Близалките на Булсатком... Защо ли?
Защото българина гледа евтиното, а не качественото....
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Защото българина гледа евтиното, а не качественото....
Не е точно така, коментирали сме го многократно в този форум. Българинът иска да гледа много спорт, а само Булсатком може да му го предложи, поне засега. На мен лично не ми пречи цената на който и да е оператор, но предпочитам Булсатком, точно поради тази причина. ;)
-
hristoslav2, благодаря за инфото, поне се успокоих, че не съм дала още 100 лв отгоре за ония, дето духа :Drinks:
-
Цитат:
Първоначално публикувано от NikolForAll
hristoslav2, благодаря за инфото, поне се успокоих, че не съм дала още 100 лв отгоре за ония, дето духа :Drinks:
Е тогава се налогаше да смениш оператора си и всичко щеше да е наред. :)