Въпрос за Samsung D6510 i CA модул
Здравейте,
на близу съм и искам да си пусна HD телевизиия. Ако си взема външен приемник е 50лв, ако използвам СА модул 20лв. Имам Samsung D6510 обаче като го гледам отзад не мога да видя къде може да се инсталира този модул. Някой може ли да ми каже как става схемата че не съм много наясно.
Мерси
Отговор: Въпрос за Samsung D6510 i CA модул
Цитат:
Първоначално публикувано от
tatoo
Здравейте,
на близу съм и искам да си пусна HD телевизиия. Ако си взема външен приемник е 50лв, ако използвам СА модул 20лв. Имам Samsung D6510 обаче като го гледам отзад не мога да видя къде може да се инсталира този модул. Някой може ли да ми каже как става схемата че не съм много наясно.
Мерси
Колега, СА модула се слага, като се махне едно капаче, което по спомен /телевизора не е пред мен/ беше в горния десен край на телевизора. С две думи махаш това капаче, слагаш на негово място СА модула с картата и си готов.
Няма капаче , а има стикер , който се отлепя , слага се модулния адаптер и в него се слага модула с картата.
Да bisval е прав има стикер и като го махна под него има 2 дупки и един порт. До колкото разбирам трябва да се сложи този адаптер в който адаптер се вкарва се вкарва модула в който модул се вкарва картата. Хм А този адаптер трябва да си го купя отделно или той е в комплект с този модул в който се вкарва картата?
Трябва да го има в комплекта кабели и допълнителни джаджи към телевизора.
Мерси, намерих я джаджата
Здравейте,
Нов съм във фoрума и гледам, че темата e от преди 3 години, но и аз имам подобен проблем. Само, че аз си изгубих адпера и сега не знам от къде да си намеря.
С молба за съдействие!
Цитат:
pablito1
Здравейте,
Нов съм във фoрума и гледам, че темата e от преди 3 години, но и аз имам подобен проблем. Само, че аз си изгубих адпера и сега не знам от къде да си намеря.
С молба за съдействие!
Попитай в сервизите.
Цитат:
hristoslav2
Попитай в сервизите.
Благодаря!