-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Здравейте колеги!Имам следният въпрос.
имам Самсунг 40 D7000,вече година и половина.Работи без грешка.НО!!!!
Синчето ми,който е на 4г.да вземе и да забие една игла в екрана :punk:Леко го е боцнал,но явно е пробил пиксел.
Сега свети постоянно бяла точка.Дали е пиксел или може нещо друго да е повредил?Скъпо ли излиза подмяната на тези пиксели?
-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Пиксел не може да се сменя - сменя се цялата матрица на ТВ-то. Излиза около 50% от цената на телевизора. Ако не ти пречи много - карай с него до смяната с нов .
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
EMSI_
Здравейте колеги!Имам следният въпрос.
имам Самсунг 40 D7000,вече година и половина.Работи без грешка.НО!!!!
Синчето ми,който е на 4г.да вземе и да забие една игла в екрана :punk:Леко го е боцнал,но явно е пробил пиксел.
Сега свети постоянно бяла точка.Дали е пиксел или може нещо друго да е повредил?Скъпо ли излиза подмяната на тези пиксели?
Телевизорът ти е с твърд защитен акрилен екран и сина ти едва ли го е пробил. По-скоро само го е надраскал - направил някаква точка, която отразява светлината и на теб ти се привижда блокирал пиксел.
Може и сам да провериш като му пусни едноцветни заливки и видиш в какъв цвят е този "повреден пиксел"
-
Моя ТВ така е одраскан, и одрасканото понякога се вижда като бяла точка на черен фон, понякога като черна точка на бял фон.
А да знаете дали има начин одрасканото да се оправи?
-
Колеги, някой знае ли как се заключват канали(родителски контрол)?
ТВ-тата са С650 и ЕS5500 с цифрова през вградения тунер.
-
Пробвай това:
Цитат:
Каналите се заключват през Смарт хъба--канали--редакция канали и слагате заключи на тези, които искате да са заключени. После от Система--заключване ги отключвате и заключвате всички заедно.
-
Защо има разлика от 100лв. по-скъп 3 D Телевизор SAMSUNG UE-40ES6710 от 3D Телевизор SAMSUNG UE-40ES6530 в ТП. нали разликата е само външния вид.
В ТМ са на изчезване - значи ли, че идват новите модели? Или дза взимам 3D Телевизор SAMSUNG UE-40ES6100?
-
Няма разлика между 6710 и 6530, само стойката и цвета. Самсунг новите модели идват в България все около пролет.
-
-
Здравейте!! Нужна ми е малко помощ за модел на самсунг 32ес6710 бял.. в самия модел няма руски език в менюто..? Моля ако някой знае способ или ъпдейт за да се добави руски език да помага.. Благодаря ви предварително!!!
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
pandox
Здравейте!! Нужна ми е малко помощ за модел на самсунг 32ес6710 бял.. в самия модел няма руски език в менюто..? Моля ако някой знае способ или ъпдейт за да се добави руски език да помага.. Благодаря ви предварително!!!
Не е възможно. Това се прави само в завода при производството и ако искаше меню на руски трябваше да си го купиш от ***** или Украйна.
-
-
Здравейте,..имам проблем с DLNA когато се опитам да пусна филм от компа към ТВто,..тръгва, но насича същото е и с музиката пробвах през AllShare Play и Домашний медиа-сервер едно и също.
-
ДАй малко повече инфо де. По какъв начин компа ти се вързва към телевизора, по време на накъсването колко е натоварен компа ти и т.н.
-
Вързан е с DLNA Домашний медиа-сервер през wifi разпознава си филма тръгва но насича през няколко секунди гледам да не товаря компа с друго.