-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
В 32F6400 най-много ме дразнят малките субтитри - има 3 възможни размера, но дори най-голямия е твърде малък.
-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
На щатският сайт има чейнджлист на версията фирмуер
Support - LED TV UN50F6400AF | Samsung TVs - This firmware is for TV Model(s): LED F5500/F6300/F6350/F6400/F6800/F7050/F7100/F7150, PDP F5500
- The version is 1116.0
- This firmware update will improve the following:
- Solves Network Connection Issue with Wireless Router.
- Improves Picture Quality.
- Solves the issue Screen Mirroring does not work.
- Solves the issue Digital Clean View does not work correctly.
Това е много добре,че дават,какви са промените в новите версии,но това е американската версия на софтуера,за нашите не става.
-тяхна версия: T-MST12АКUC-1116.0 излязла на 2013-10-3.......627.5МВ
-наша версия : T-MST12DEUC-1114.1 излязла на 2013.11.05.....717.43 MB
- - - - - - - - - -
Цитат:
edin
В 32F6400 най-много ме дразнят малките субтитри - има 3 възможни размера, но дори най-голямия е твърде малък.
Промени си субтитрите,да бъдат само с главни букви,използвай текстов редактор.
-
При мен с 1114.1 има проблем със Screen Mirror. Работи малко време и прекъсва. Дано и за нас да го оправят скоро.
-
здравейте!
имам монитор модел lt24b301ew от една година и преди няколко дни забелязах, че от по-близко разстояние в долния десен ъгъл при възпроизвеждането на по-тъмни цветове/черен и сив/ се забелязва
нещо като исветляване/мъгла/. Затова нулирах настройките на монитора петното остана по-малко, но не изчезна. Дали при обновяване на фърмуера ще изчезне?
-
Колеги,защо при мен на UE-32F5500 не ми излиза новия update?
-
Цитат:
KING-T
Колеги,защо при мен на UE-32F5500 не ми излиза новия update?
Ако става въпрос за 1114.1 изтегли си го от тук : UE32F5500AW - Файлове за изтегляне | ПОДДРЪЖКА | SAMSUNG
Щракни на "Фърмуер".
Разархивирай,качи го на флашка и инсталирай от менюто на телевизора.
-
Да,колега.за него става въпрос.Благодаря за подробното обяснение.:Drinks:
-
Цитат:
Найден
здравейте!
имам монитор модел lt24b301ew от една година и преди няколко дни забелязах, че от по-близко разстояние в долния десен ъгъл при възпроизвеждането на по-тъмни цветове/черен и сив/ се забелязва
нещо като исветляване/мъгла/. Затова нулирах настройките на монитора петното остана по-малко, но не изчезна. Дали при обновяване на фърмуера ще изчезне?
Неравномерна подсветка - няма оправяне.
-
здравейте
от вчера и аз съм със
SAMSUNG UE-32F6400
още го разучавам ,но сега видях един проблем със skype
защо не могат да ме чуят от другата страна
допълнително микрофон ли трябва за случая
-
-
-
а как мога да си добавя моя плийлиста към LMOD v3.0
-
Здравейте,
миналата седмица купих Samsung 40f6400, но картината някак ми бледнее. Пробвах два-три вида настройки, но резултата е един и същ. Ползвам Булсат и на двата телевизора /Samsung 40c6000 / и там си е по-тъмна. Възможно ли е старият да е по-добър / има ли значение на кой хдми е свързан приемника, аз разлика не видях/.
пп звука от телевизора с чинчове може ли да се изкара или само дигитал / книжката е пълен майтап/
-
Цитат:
yoyo1
...
пп звука от телевизора с чинчове може ли да се изкара или само дигитал ...
Може ! През SCART-а на телевизора. Но само стерео.
-
Това е нормално. В старият ти телевизор Samsung 40С6000, е използвана S-PVA2 матрица, докато в новият ти 40F6400 е вложена S-PLS (Super Plane-to-Line Switching) - производна на IPS. Заради по-ниската си цена масово се поставят от миналата година насам.
IPS panel - Wikipedia, the free encyclopedia
Именно това е причината за по-низкият контраст(бледа и плоска картина).
40F6400 - 2678:1 / 40С6500 - 3380:1
32F6400 - 2251:1 / 32С6400 - 3250:1
P.S.
Ще допълня FAQ с тази информация.