SAMSUNG UE-32ES5500 мнения
Здравейте,
от няколко дни вече се чудя какъв телевизор да си взема и се спрях на този Самсунг UE-32ES5500 . Харесва ми и картината и дизайна, 3Д не ми трябва, 32 инча само се побира на предназначеното за него място. Това, което искам да попитам е дали е с МPEG 4 или не. В сайта на самсунг е посочено че има DVB-T, DVB-С но не пише нищо за МPEG 4, но като отидох в Техномаркет на табелите пише (DVB-T/C MPEG4). В крайна сметка се чудя има или няма МPEG 4?
Отговор: SAMSUNG UE-32ES5500 мнения
Ще помогнете ли с мнение за избора ми?
Втората част на тази тема:
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...-dvb-t2-2.html
ще ти даде полвинчат отговор.
Да, би следвало да има, аз питах за друг модел, но факт е, че официална информация за това дали има поддръжка на MPEG 4 кодировка на ефирния тунер не намерих...
Сблъскал си се със същия проблем като моя! Никъде не мога да намеря официална информация за тази МРЕG 4 кодировка. Аз лично съм доволен от марката Самсунг и затова реших и втория ТВ да ми е Самсунг, но с тунерите нещо ударих на камък.
Вчера изпратих запитване, днес получих потвърждение - виж в темата, към която съм пуснал линк по-горе за да не се повтарям.
Можеш и ти да питаш, но не мисля, че е необходимо - след като моя по-евтин вариант е с MPG4, то със сигурност и твоя избор е такъв.
TV Display Samsung UE32ES5500 : details, prices, reviews multimedia format supported: MP3 / WMA / MPEG4 / Xvid / DivX / MKV / JPEG. Успех!