SAMSUNG UE-40EH5300 Струва ли си парите ?
Здравейте !Нов съм във форума ,един приятел ми го препоръча.
Та въпроса ,както се подразбира и от заглавието SAMSUNG UE-40EH5300 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria струва ли си парите ,и дали има нещо по-добро за тези пари?
отговор: Samsung ue-40eh5300 струва ли си парите ?
Да, определено си струва парите.
Не, в момента няма нищо по-добро, като съотношение цена/качество/диагонал.
Отговор: отговор: Samsung ue-40eh5300 струва ли си парите ?
Здравейте и от мен,
Видях темата и рекох да се включа също, надявам се Мирослав няма нищо против. Дали може EH5300 да се сравни от гледна точка на качество с ES6100 ? Бих искал да наблегна от към картината, другите екстри може да ги оставим настрана.
Тези 100 CMR(реални 50) херца, достатъчни ли са да се опресни картината, за да не се получава гоустинг (ако не се лъжа така му викаха) и картината да върви плавно? Ще има ли видима разлика с 200 CMR на 6100?
Знам, че има разлика в подсветката, едната е direct лед (ЕХ), другата е edge (ЕС) лед. При нормална експлоатация ще има ли видима разлика в 2та модела ?
Благодаря предварително!
Ex е с равномерна подсветка но няма 3д.
да - ще има малка разлика в картината спрямо es6100, но разликата може да се каже че е пренебрежимо малка в сравнение с разликата в цената на двата модела.
Искам да попитам също , като не се гледа фронтално екрана размазва ли се картината по някакъв начин,и ако да какъв е магсималния ъгал за идеална картина ,да си направя сметката ,ако ще го вземам?
Благодаря.
Какво размазване ? Това да не е монитор от преди 10 години? Ъгъла е достатъчно голям за да не преподреждате стаята спрямо телевизора :)
Благодаря много за отговорите.
Отговор: SAMSUNG UE-40EH5300 Струва ли си парите ?
Напълно подкрепям Momchil в мнението. Аз направих грешка и си взех LG, честно казано ме е яд много, че не купих Samsung-a. Съвета ми е да не правиш подобна грешка. Успех и вдъхновение в избора!