Помощ за избор на Samsung или LG до 900лвЗд
Здравейте! Искам да закупя телевизор с размер 32-37 инча, марките са посочени в заглавието. Искам да пуска mkv формат с DTS аудио кодиране, и да отваря безпроблемно български субтитри и тъй като знам, че в евтините варианти Samsung и LG имат модели с тези изисквания, може ли да ми препоръчате някой модел? Аз харесах на LG 611S, за който знам, че пуска всичко със сигурност. Проблемът е наличността.
Благодаря предварително.
Отговор: Помощ за избор на Samsung или LG до 900лвЗд
Не ти препоръчвам LG!
При всички случаи се спри на Samsung.
В Карфура видях един Samsungна цена 729, който четеше MKV & DTS.
Но моя съвет е 7 пъти мери, 1 път режи.Телевизор не се купува всеки месец!
Ако трябва потърпи още 1-3 месеца, събери пари, вземи на заем или на кредит, но си вземи качествен телевизор.
После ще викаш еее добре, че послушах Зомбито от сеткома.
ПС: Тва LG 611S, къде го видя, че чете DTS аудио.Ми НЕ чете!
MKV видео файл чете, но НЕ чете аудио DTS, поне това, което видях от характеристиките му.
Цитат:
Аудио кодек: AC3 (Dolby Digital), EAC3, HAAC, AAC, Mpeg, MP3, LPCM
Аз тука не виждам да има DTS кодек, като го няма този кодек, как ще ти разкодира ДТС-а?
изчакай летните промоции.лошото е,че искаш много,а даваш малко.увеличи сумата с поне 400 лв. или вземи на кредит.
в зора са най-евтини.съветът ми е не бързай. самсунга е по-добрата марка,не са лоши и панасониците. виж също колко ток харчат.
Ако не държиш да е 3D, SAMSUNG UE-40EH5300 и SAMSUNG UE-40EH5020 биха ти свършили работа .
Аз съм с LG 42инча 620S и всичко е тип-топ. От тази серия от 611S нагоре четат тези неща, ходих с флащки декември, докато се чудех какво тв да си взема. Това, с което съм чете всичко, поне досега, което е пускано на него. Повече пари от 900лв за подарък не мога да дам. Това са лимитите и трябва да е купен до 31-ви този месец. На мен ми е ясно какво мога да купя за повече пари, но не това ми беше въпроса:) Ако знаете нещо с тези изисквания на тази цена, ще се радвам да споделите. Или къде ще мога да намеря като моето тв, само че 37 инча? От София съм, а моделите, които гледах в technomarket-a ги няма тук, а искам да отида да ги видя на място и да си го натоваря после в колата, а не да го чакам от друг град.
Виж двата Самсунг-а препоръчани от Soma , а ЛГ моделите поддържащи DTS са от 620 нагоре.