Проблем със звук на samsung ue-40f6400
Здравейте,
от няколко дни се радвам на телевизор samsung ue-40f6400, всичко си му е ок, но като влезна чрез браузъра в btv.bg нямам звук като гледам телевизята. В началото на рекламния клип има звук а после като зареди онлайн излъчването няма. Някакъв съвет?
Отговор: Проблем със звук на samsung ue-40f6400
Най-вероятно е грешка на сървъра... забавя или няма връзка.
Цитат:
Първоначално публикувано от
mgrozev2001
Здравейте,
от няколко дни се радвам на телевизор samsung ue-40f6400, всичко си му е ок, но като влезна чрез браузъра в btv.bg нямам звук като гледам телевизята. В началото на рекламния клип има звук а после като зареди онлайн излъчването няма. Някакъв съвет?
Здравей понеже съм се спрял на този модел на самсунг който имаш, би ли ми казал дали си заслужава телевизора- предимства, недостатъци,чете ли бг субтитри на фолмите и е такива работи :)
Благодаря ти предварително !
Здравей, доволен съм много от телевизора, макар,че още не съм пуснал ТВ. Гледам от приложенията и си свалям филми, които да гледам на него. Описания от мен проблем по-горе е само в страницата на БТВ. От страницата на НОВА и БНТ си върви всичко.
Субтитрите си ги чете но при условие,че предварително ги пресейвнеш на UNICODE с Notepad.
здравейте,и аз станах притежател на въпросния телевизор.Бихте ли споделили някакви оптимални настройки на телевизора,че съм със заводските и нещто немога да ги наглася за по-добра картина.