проблем с плазмен телевизор SAMSUNG
Добър ден
Имам проблем с телевизор самсунг плазмен PS50C430A1W проблема е там че си направих актуализация на софтуера които изтеглих от официалния сайт на самсунг T-TDT5DEUC-1024.1 и го замених с T-TDT5DEUC-1016.1 които беше на телевизора и картината се влоши доста на места има жълтеникави петна,леки снежинки и все едно е наелектризиран в някои участъци незнам какво да правя дадох му заводски настройки,изключвах го от захранването и какво ли още не,но без резултата интересува ме дали някои се е срещал с този проблем и как го е оправил и дали има някакви по специални настройки на картината които да направя за да бъде всичко наред
Моля за мнения и съвети и какво да направя
Отговор: проблем с плазмен телевизор SAMSUNG
а защо му смени софтуера ?
защото ми е толкова акъла но сега е по важно дали мога да го оправя без сервиз в което се съмнявам но съм длъжен да опитам нали
- - - - - - - - - -
Забелязах че като пуснах стайната антена днес сутринта цветовете бяха наред поне така ми се стори дали може да е от приемника с които съм на coolbox малкия моторола които се води HD?
Не рискувайте и го занесете на сервиз според мен, да не станат ядовете по-големи..