проблем с плазмен телевизор SAMSUNG
  Добър ден 
Имам проблем с  телевизор самсунг  плазмен PS50C430A1W проблема е там че  си направих актуализация на  софтуера които изтеглих от официалния сайт  на самсунг T-TDT5DEUC-1024.1 и  го замених с T-TDT5DEUC-1016.1 които  беше на телевизора и картината се  влоши доста на места има жълтеникави  петна,леки снежинки и все едно е  наелектризиран в някои участъци незнам  какво да правя дадох му заводски  настройки,изключвах го от  захранването и какво ли още не,но без  резултата интересува ме дали  някои се е срещал с този проблем и как го е  оправил и дали има някакви  по специални настройки на картината които да  направя за да бъде всичко  наред 
Моля за мнения и съвети и какво да направя
     Отговор: проблем с плазмен телевизор SAMSUNG
  а защо му смени софтуера ?
  защото ми е толкова акъла но сега е по важно дали мога да го оправя без сервиз в което се съмнявам но съм длъжен да опитам нали

- - - - - - - - - -

Забелязах че като  пуснах стайната антена днес сутринта цветовете бяха наред поне така ми  се стори дали може да е от приемника с които съм на coolbox малкия  моторола които се води HD?
  Не рискувайте и го занесете на сервиз според мен, да не станат ядовете по-големи..