Въпрос за плеъра на самсунг ue32f4500
Здравейте!От няколко дни имам проблем с няколко "mkv"филма.Филма тръгва и след няколко минутки спира,излиза "зареждане" и филма тръгва онтачало.Гледам с all share от настолния компютър през рутера.Досега проблеми съм нямал.Големината на файла е 9гб.Направи ми впечатление,че разширението на файла показано на тв и в all share e "x-mkv"(?!),а на PC-то си е .mkv.Мисля, че във форума четох за нещо подобно,но не мога да я открия тази тема.Дали проблема е в тв или в all share?!
Отговор: Въпрос за плеъра на самсунг ue32f4500
Да,онзи ден.Полза нямя.А защо и на настолният компютър,в програмата all share споделеният файл е x-mkv?Проблемът да не е в нея?Друга програма не съм ползвал(не знам коя)
Огледай темата за DLNA и си харесай/пробвай някоя друга. All Share е тромава и на мен не ми хареса.
Много е възможно да е в телевизора, провери дали работи с други формати, може да не е съвместим с файловете които може да възпроизвежда.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Stoqn Monev
Здравейте!От няколко дни имам проблем с няколко "mkv"филма.Филма тръгва и след няколко минутки спира,излиза "зареждане" и филма тръгва онтачало.Гледам с all share от настолния компютър през рутера.Досега проблеми съм нямал.Големината на файла е 9гб.Направи ми впечатление,че разширението на файла показано на тв и в all share e "x-mkv"(?!),а на PC-то си е .mkv.Мисля, че във форума четох за нещо подобно,но не мога да я открия тази тема.Дали проблема е в тв или в all share?!
Същият файл го пробвай с флашка или с хард диск,за да провериш дали е от телевизора.Според мен може проблема да ти е и от скороста на рутера.
Пробвах и с други програми за споделяне.С HOME MEDIA SERVER подкарах филма с някакво транскодиране,но след рестарт на компа програмата нещо се бъгна.Сега съю с SERVIIO,ефекта е никакъв.Нямам голяма флашка,моята е 8гб,а филма е 9 и нещо.Гледал съм и 11гб филм без засичане,но май беше 720р,а този който се мъча да подкарам е 1080р. ...май ще е от рутера.Четох за смяна на някакви канали,но като не разбирам...Рутера е TP-LINK модел TL-WR74ON