Въпрос отностно 3D очила на самсунг.
Здравейте!
Някой по запознат би ли споделил очилата SAMSUNG SSG-3550CR/XC дали са съвместими с "F" серията от 2013? Преобърнах целия гугъл и никъде конкретно не пише дали са съвместими. Пише, че са за 2012-та година. За 2013-та дават модела SSG-3570CR, но като гледал характеристиките им са идентични. Някой знае ли каква е разликата между двата модела наистина? 3570 никъде не се предлагат по техно магазините, а само 3550 ги има в техномаркет все още и за това ако са еднакви двата модела и са съвместими с 2013 да си ги поръчвам и да си се кефя спокойно на 3D филмите, а не да се притеснявам кога ще падне батерията и т.н.
Отговор: Въпрос отностно 3D очила на самсунг.
Хайде де някой няма ли да каже нещо, което да ми помогне? Никой ли не знае дали ще тръгнат на F серията?
Тези си вървят в комплекта. Мен ме интересуват презареждащите модели, които съм писал по горе. 3550 модела конкретно.
Ами на теория ,след като синхронизират по блутуут би трябвало да стават .
Цитат:
Първоначално публикувано от
svetlio1
Ами на теория ,след като синхронизират по блутуут би трябвало да стават .
Ето тука излиза с кой са съвместими серията
http://www.samsung.com/us/video/tvs-.../ZA-compatible
Цитат:
Първоначално публикувано от
jujo_si
Това е за 3570! Както казах този модел не се предлага в България, даже говорих и с представител на самсунг, който също потвърди, че не се предлагат на нашия пазар, но не можа да ми отговори дали 3550 модела все пак ще са съвместими и ако са дали няма да има някакъв проблем свързан софтуерно с телевизора при бъдещи обновявания и т.н.