Дилема за телевизори Самсунг ?
Здравейте, след 1-2 дни ще взимам телевизор, бях се спрял на Samsung 40H6670(1399 лв), но вчера бях в един от магазините за техника и видях, че Samsung 48H6500 e 1499 лв.
Та въпроса ми е, имат ли двата телевизора голяма разлика освен, че честотата на опресняване на картината е 600 срещу 400 Hz ?
И според вас заслужава ли си да дам 100 лв повече за по големия екран, за уж по слабия модел ?
Да кажа също, че бюджета ми е 1500 лв макс.
Отговор: Дилема за телевизори Самсунг ?
Моделите са почти еднакви , така че вземай по-големия - 48Н6500 .:Drinks:
Сега видях, че 6670 е с Micro Dimming, а 6500 не !
Само софтуерен - 8" в + са си голямо предимство при почти идентични модели .
Не знам дали те разбрах, искаш да кажеш, че при 6 серия няма голяма значение и ,че при 8 има предимство или ?
Извинявай, че те занимавам с това, Благодаря ти !
Имах предвид ,че далеч по-голям ефект ще имат 8" в повече , отколкото софтуерните обработки , които е доста по-вероятно да не усетиш .За да забележиш (евентуално) разлика между Н6500 и Н6670 , то трябва да си ги поставил един до друг ... Н6500 няма нищо , което ще ти липсва от Н6670 - по-големият екран обаче ще ти липсва още след няколко дни ...:Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от
joni81
Здравейте, след 1-2 дни ще взимам телевизор, бях се спрял на Samsung 40H6670(1399 лв), но вчера бях в един от магазините за техника и видях, че Samsung 48H6500 e 1499 лв.
Та въпроса ми е, имат ли двата телевизора голяма разлика освен, че честотата на опресняване на картината е 600 срещу 400 Hz ?
И според вас заслужава ли си да дам 100 лв повече за по големия екран, за уж по слабия модел ?
Да кажа също, че бюджета ми е 1500 лв макс.
голям екран е по-добре, ако искате да гледате като на кино:), смарт е и има и 3D, така че е добре :)