Регулиране яркостта на подсветката на LE32C650?
Здравейте,
Въпросът е как се регулира яркостта на подсветката? Тв-то вече е старичко, но не е за изхвърляне.
От известно време като че ли яркостта на подветката намаля и като цяло екранът потъмня. В
настройките яркостта на подсветката е 14 и не е активна (сива) и нищо не мога да направя с нея.
Дали може да има друга причина-я захранващ модул, я нещо друго свързано с нея. Не знам.
Идеи?
Отговор: Регулиране яркостта на подсветката на LE32C650?
Виж в какъв режим на картината гледаш - промени го на потребителски и така ще получиш възможност за регулиране на подсветката.
До сега съм гледал на стандартен режим. Превключих на филм и на динамичен режим, но и в двата случая няма достъп до яркостта на подсветката. С превключване на режимите яркостта автоматично променя стойността си като в новите два режима обаче е по-малка от стойността й от тази при стандартния режим. За сега съм отново на стандартен режим и стойност - 14! Хубаво би било наистина да може да стане някаква настройка и въобще да има възможност за избор, но не би.
Благодаря!
Когато избереш "TOOLS"(инструменти),има настройка "икономично".Избери режим различен от "AUTO".
Здравей i77kolev,
Изпълних указанието и се получи-регулира се вече яркостта. Сега вече е 16, което се
оказа напълно достатъчно за нормално гледане.
Благодаря