Отговор: Предложение за телевизор
Може да търсиш, ама може да удариш и на камък...та 49KS7 е добър вариант. Може да го вместиш в бюджета, ако потърсиш в нета.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Kiril Chipev
Засега се ориентирам към:
Не мога да открия какви са раазликите в моделите, освен серията. Бих взел даже FullHD ако има добър и качествен модел..
сравнение
Comparaison des produits s
6670 - извит
Цитат:
pilot
Може да търсиш, ама може да удариш и на камък...та 49KS7 е добър вариант. Може да го вместиш в бюджета, ако потърсиш в нета.
Добре де, *KS7* толкова ли е по-добър, че да си заслужи парите?
KU64** до колкото видях тук в форума е 100херца. Може ли някой да потвърди. Ако е 50, това голяма разлика ли ще е при спорт?
Как очакваш да ти отговоря на въпроса!? Парите са си твой, очите също...не определяме ние от форума цените, нито правим телевизори...
100hz започват от KS7* а KU64** са 60hz
55W8 ти се вмества идеално в бюджета ...
Цитат:
svetlio1
55W8 ти се вмества идеално в бюджета ...
За Самсунг съм чел, за Сони - нищо. По-добър ли е?
Резолюцията е Фул, не улта. Естествено, това не е решаващо, тъй като сигнала ни не е ултра... пък аз едва ли ще свалям нещо, евентуално ако стриимвам.
Все пак се притеснявам на този размер Фул не му ли е малко?
- - - - - - - - - -
Update: Минах през технополис да го видя на живо това Сони. Не знам дали е нарочно, защото е на промоция, но цветовете бяха по-зле от черно белия тв на баба ми...
Предгледах разликата м/у него и Самсунг-а... няма кой знае какво. Сонито има 120хц, а Самсунг 60хц, но Самсунг е четриядрен и предвид цветовете пак клоня към него.
Ако аз трябва да избирам бих предпочел 100 херца FHD пред UHD 50херца.
За твоето разтояние 55” ще е голям в предвид качевството на сигнала, който нашите оператори предлагат. Вземи си един 50w80c и няма да съжаляваш, а с парите , които ще спестиш един саундбар за да е на макс кефа ;)
Взех 49KS7002 - Намерих го за 2012лв от Jar Computers. Бяха го пуснали за 2078лв + 3.15% отстъпка с карта SDI. Не бяха доволни, казаха че го купуват на 1996лв и печалбата им е 16лв. Стори ми се смешно, но като са го пуснали на толкова, ще го продават на толкова. 15Мин след като го купих и базовата цена вече е 2099лв.
Телевизора е супер, браузера малко ме дразни и вчера ми изчезнаха настройките от СмартХъб-а за Source(ТВ/HDMI и т.н.). Беше странно, менюто беше там, но празно. Дръпнах му щепсела и се оправи. Дано не се получава пак. Иначе е супер ТВ-то! Мерси за съвета!
Аз днес получих ъпдеит и забелязах че настройките за картината ми са се променили :yikes
sasho1bs
Върни му заводските настройки. Препоръчва се след ъпдейт.