Проблем със Samsung 40k5672 и безжична мишка
Здравейте!
Преди няколко дни реших да сменя единия си телевизор - Samsung 40EH5300 със Samsung 40К5672. Телевизора засега ми създава две основни грижи:
1. Не желае да проработи с безжична мишка. Това определено не е първия смарт телевизор с който работя (повечето Самсунг), но е първия който не "тръгва" от раз. Идеи?
2. При всяко включване на телевизора или използване на "Guide" -бутона, който си е EPG , се показва меню, което мисля се нарича SmartHub. Мога ли да премахна това?
Отговор: Проблем със Samsung 40k5672 и безжична мишка
За безжична мишка не знам понеже не съм ползвал, но за Hub менюто и при мен е така. Всъщност се показва след като затворя GUIDE-а. Така и не разбрах защо го прави, не намерих вариянт да го спра.
Изпратено от моят HTC One с помощта на Tapatalk
Цитат:
Първоначално публикувано от
troll4o
Това е линк за J сериите - това са миналогодишни модели! В моделите от 2016 няма меню SmartHub.
P.S.
Сега намерих и за 2016. Но въпреки това мисля че при мен си е на ОFF. и по скоро това показва да не се стартира при първоначално включване на телевизора:
http://www.samsung.com/us/support/answer/ANS00050231/
Проблема с мишката остава. Вчера пробвах с блутут мишка Lenovo с неуспех.
Някакво приложение за телефон, с което да ползвам телефона за клавиатура и мишка?
В тубата намерих добри настройки на цветовете за съседния модел k5502 и след като ги индивидуализирах по мой вкус образа загуби плоския си, воднист вид.