Приложението Булсат липсва?
Помагайте колеги имам приятел в Испания, който си купи 55ku6000, но приложението Булсат не се появява. Избрано е БГ за страна и всички други приложения са там, но само това липсва. Дали има вариант да се появи? Че си го използваше на стария, но сега ....
Отговор: Приложението Булсат липсва?
Цитат:
Първоначално публикувано от
pulsedriverbg
Помагайте колеги имам приятел в Испания, който си купи 55ku6000, но приложението Булсат не се появява. Избрано е БГ за страна и всички други приложения са там, но само това липсва. Дали има вариант да се появи? Че си го използваше на стария, но сега ....
Не мисля че някога на Tizen операционна система е имало Bulsat app.
Изпратено от моят HTC One с помощта на Tapatalk
H-серията не е с Tizen. Сега проверих на моя JS8000 (който е с първа версия Tizen) и го има приложението...
На новите модели да липсва ли? Дали няма начин да се инсталира?
Имам Samsung 32J5500 и при мен приложението го има,но мисля че беше добавено в послетствие с някои от ъпдейтите.Спомням си че като го купих по някое време дойде и ъпдейт за smart hub и може и тогава да се е появило.
Може би е плод на инжинерната мисъл при Samsung?
По-вероятно "инжИнерната" мисъл да е на Булсат - не са си ъпдейтнали приложението да върви на последната ползвана версия на Tizen-а ...
Като им звънях на Булсат да ги попитам ми казваха - На тези новите модели Самсунг няма приложение!?!
Явно никой от девелопърите в Булсат не познава Tizen.