Здравейте, предстои ми покупка на телевизор, спрял съм се на тези два модела: SAMSUNG UE-49KU6672 Ultra HD LED, и този SAMSUNG UE-49MU6272 Ultra HD LED втория пише, че е нов-модел. По сравнение откривам разлика в блутут аудио? Ще съм благодарен, ако споделите мнение.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат просто ми се струва по-готин, хола не е много голям ( няма да се гледа странично ) и мисля, че нещо иновативно няма да е зле. Относно живия тест, днес посетих магазина и гледах, гледах и нищо не видях, в смисъл не успях да намеря реална разлика в картината ( за гледане, беше някакво демо на самите ТВ-та в 4К резолюция. Директно попитах консултанта "защо да платя пари отгоре, като не намирам разлика" , а отговора беше, "единия е по-нов модел и с по-нова подръжка, но щом не намирате разлика вище този: SAMSUNG
 просто ми се струва по-готин, хола не е много голям ( няма да се гледа странично ) и мисля, че нещо иновативно няма да е зле. Относно живия тест, днес посетих магазина и гледах, гледах и нищо не видях, в смисъл не успях да намеря реална разлика в картината ( за гледане, беше някакво демо на самите ТВ-та в 4К резолюция. Директно попитах консултанта "защо да платя пари отгоре, като не намирам разлика" , а отговора беше, "единия е по-нов модел и с по-нова подръжка, но щом не намирате разлика вище този: SAMSUNG 
  Първоначално публикувано от valentyno
 Първоначално публикувано от valentyno