Субтитри на SAMSUNG 32M5502
Здравейте,
Обмислям да си взема телевизор Samsung 32M5502 (UE-32M5602). Въпроса ми е следният:
Понеже има слот за USB памет - искам да си изтегля на флашката филми и да си ги гледам на TV-то:thumbup. Обаче повечето мои филми са със субтитри (на лаптопа ми мога да ги прикача към филма) и искам да попитам - може ли да гледам филмите със субтитри. Знам, че ако са с еднакви имена и в една папка (фима и неговите суб.) програмката за гледане си ги добавя автоматично. Това става ли при въпросния телевизор?:confused::confused::confused:
Отговор: Субтитри на SAMSUNG 32M5502
Става.Меткаш си филма с папката на флашката,правиш си букветата едно към едно да са със името на филма и пей сърце...Тествал съм на моя 32J5500 и с външен хард и с флашка и с DLNA...чете всичко живо:BigGrinВъпреки че в спесификациите на моя тв не пише че чете кодек x265,си го чете като стой та гледай(тествано и работи)Ето ти и спесификациите за твоя тв какво чете https://www.displayspecifications.com/bg/model/101bbf5 и въпреки че не е упоменат кодека x265 като при мен,съм сигурен че го чете....Като за 32ка тв-то не е лошо...И за да си сигурен все пак:)при покупката на тв просто си носи и флашка и тествай,но мисля че няма да има проблем със суб и тв-то ще се справи.
Отговор: Субтитри на SAMSUNG 32M5502
Благодаря, може би до месец ще го взема и ще пробвам :thumbsup: