Отговор: Проблем със CI+ модула
Правен ли е ъпдейт на ТВ?
Направи студен рестарт - изключване от контакта за 5-6 минути.
Пробвай с друга нова карта и модул.
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
Правен ли е ъпдейт на ТВ?
Направи студен рестарт - изключване от контакта за 5-6 минути.
Пробвай с друга нова карта и модул.
Благодаря много за отговорът :ole
Аз го изключвах много пъти, но от дистанционото му и картата я вадих и техника носи и нова карта и нов модул и нищо. Дори не изписваше, че модулът не е сложен или изваден.
Сега след като го извадих от контакта и поседя 10а минути, при включването ми изписа, че модулът или картата не са поставени правилно ( явно последно в нервите съм го обърнал ) и след като ги оправих, всичко си ТРЪГНА :bravo
Много благодаря още веднъж, понякога нещата са простички, но ти трябва подсказка
Хубав ден
Понякога се случва телевизорът да се бъгне и някоя функция да не сработи както трябва. При такива случаи - студен рестарт или връщане на заводските настройки. Често, това се случва след автоматичен ъпдейт.
Друг път внимавай с поставянето на модула.
Лек ден.....и да не забравиш агнето във фурната :)
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
Понякога се случва телевизорът да се бъгне и някоя функция да не сработи както трябва. При такива случаи - студен рестарт или връщане на заводските настройки. Често, това се случва след автоматичен ъпдейт.
Друг път внимавай с поставянето на модула.
Лек ден.....и да не забравиш агнето във фурната :)
Да, забравих да кажа, че не съм правил никакъв ъпдейт или не съм променял никакви настройки .Нямаше никаква видима или косвена причина за такова забиване, но....факт
П.С: А с агнето ще се справя доста по-лесно от колкото с телевизора :Drinks: наздраве за здравето на всички с това Българско име
Само да допълня още нещо.
Подобен "ефект" може да се получи и когато ти спрат картата (поради неплатена такса примерно). След като пуснат отново пакета, пак може да трябва студен рестарт за около 10-на минути.
При мен беше точно така, след като забравих да платя навреме.