2 Прикачен файл(ове)
Отговор: Samsung телевизори 2019
Aaa изнервих се вече. Пускам YouTube и йероглифите са отново пред менютата.
P.S.
Вече се отчайвам, свързах се със Самсунг България.... за съжаление и идея нямат за какво става въпрос!
Приложил съм в две снимки комуникацията ми с тях!
Намерих в нета доста потребители с моя проблем, само че всичко това беше за доста по-стари модели!
Аз не че искам да ви занимавам само с моите проблеми, ама на всичко отгоре и сега не мога да се свържа с телефона си към телевизора. С друг телефон няма проблем, с моя телефон към другите Тв-та вкъщи няма проблем, но към този... нр става. Изкарва това съобщения и край.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3e813abe13.jpg
Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk
Хм, нещо се е сбозило ...
Освен пак да го подкараш - връщане на заводски, изключване от контакта (пробвай по-дълго - 10-20 мин.) ...
С последна версия на софтуера ли е ?
И при мен цъфна някакъв ъпдейт днес .
Втори ресет, 10мин YouTube е добре и пак същото. Свързването на телефона поне се оправи.
Не съм поглеждал, но не можеше ли да се изтрива приложението Ютюб ?
Ако не е от някакви предварително инсталирани и не подлежащи за изтриване (съмнява ме) пробвай да го изтриеш , да рестартираш тв и да го инсталираш на ново - други идеи нещо не ми идват :)
Цитат:
Първоначално публикувано от
svetlio1
Не съм поглеждал, но не можеше ли да се изтрива приложението Ютюб ?
Аз съм със Samsung и при мен не може.
Може само да се преинсталира, естествено направих го - не помага.
Както писах - много странен проблем... като имаме и предвид, че профила си е Гугълски и би трябвало там да се синхронизира , а не от Самсунг ...
Освен да предположа и наличието на вируси ... :thumbdn: - я пусни едно сканиране - имаше такава опция по менютата, а и в "магазина" доколкото се сещам има приложение.
Единствената информация която намерих беше свързана с друго приложение (Plex), което имаше същия проблем. Оказа се някакъв бъг в приложението и PMS (което не разбрах какво е), но от самото приложение направиха фикс за проблема и го решиха. Но не мисля че ако пиша на Google ще ме отрази някой.
Samsung Display започва да разработва технология от следващо поколение „QNED“.....
삼성디스플레이, 차세대 기술 'QNED' 개발 착수 - 전자신문
Цитат:
QNED означава QD + Nano LED. Samsung използва термина „nano LED“, а не микро LED. Микроелектрониката, която Samsung Electronics представи в началото, мнението на индустрията, че размерът на microLED е близък до този на мини LED. Оттогава технологията е разработена за постигане на малък размер, близък до microLED. Изглежда, че терминът „nano LED“ се използва вътрешно, за да се подчертае технологията от следващо поколение.
QNED е нова технология, която подобрява възпроизвеждането на цветовете чрез поставяне на QD на nanoLED. Ако QD дисплей, който е готов за масово производство, комбинира QD като цветни филтри на OLED структура, QNED покрива QD върху nanoLED структура чрез метод на мастиленоструен печат.
Корейските МСП се опитаха да внедрят QD осветление, като комбинират QD с LED осветление.
QD материалите са податливи на топлина, влага и кислород като OLED. Ако QD се постави върху светодиода под формата на филм или течност, топлината генерирана от светодиода, ще влош характеристиките му и затрудни правилното му функциониране. Защитата на QD материала от топлина изисква усилия, като смесване на различни материали, което може да влоши чистотата на QD и да затрудни правилното му изпълнение.
Изглежда, че Samsung дисплей е започнал да включва нано светодиоди предвид тези недостатъци на QD материала.
Quantum Dot Color Filter (QDCC)
https://www.nanosysinc.com/white-pap...ts-in-displays
QD Roadmap
https://www.nanosysinc.com/nanosys-roadmap
Здравейте, освен UE-65RU7372 има ли други 65" curved може и други марки (разбира се да могат да се закупят ,не питам по принцип дали има)
без QLED и OLED
Единствено Samsung остана да предлага извити телевизори. За тази година е само въпросният модел - RU73xx.
Здравейте, насочил съм се към този модел на samsung QE55Q85RATXXH
Добър избор ли е или не? От магазина ме натискат да взема него пред Sony ,но не помня модела.
Някой може ли да ми каже какви опции за субтитрите има, когато гледате през DLNA и/или от флашка през плеъра на телевизора?
Също така, поддържа ли SAMBA share?
Говоря за моделите Q6, Q7, Q8, Q9 ?
Благодаря.