Проблем с плеъра на кс 7002
Вече не знам за кой път не ми тръгват формати на плеъара които съм сигурен че преди вървяха.Последния е от днес The.Grand.Tour.2016.S04E01.2160p.AMZN.WEBRip.DDP5.1.x264-NTb .Някой друг с подобен проблем и също може ли да се инсталира допълнителен плеър или не?
Отговор: Проблем с плеъра на кс 7002
Сега го пробвах на моя MU7002 и си тръгна без проблеми
Първо провери файла дали е свален до край (проверка на торент клиента)
Ако пак не тръгва, виж за обновяване на софтуера на телевизора.
Изключване и включване по някой път помага.
Не съм го тествал (защото нямам Samsung Smart Tv), но ако се инсталира външен плеър, например Plex. (нямам предтсва какви са възможностотите на безплатната версии, не остава време да е тествам)
Може да се стрймва през компютъра директно или евентуално да се опита да се пусне през флашка/твърд диск от него.
Свален си е до края и имам и предния сезон които ми се струва еднакво всичко но новия нещо не му харесвам.Аз ги гледам през самсунг шер пс.Имало е и други файлове които са кмв и по някога не намира че има филм в папката и съответно явно не го разпознава файла .
Цитат:
Първоначално публикувано от
sasho1bs
Свален си е до края и имам и предния сезон които ми се струва еднакво всичко но новия нещо не му харесвам.Аз ги гледам през самсунг шер пс.Имало е и други файлове които са кмв и по някога не намира че има филм в папката и съответно явно не го разпознава файла .
Тогава, решението е Androd TV Box, който поддържа повече видео/аудио формати от телевизора.
И е доста по "умен" от него.
Колега дай линк към точно кой файл не ти тръгва и ще тествам при мен!
При мен няма проблем с видеото. Всъщност досега не ми се е случвало да не мога да пусна нещо.
https://youtu.be/MZL54EZ0p8Q
Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk
Би ли опитал и с това?https://arenabg.com/stranger-things-...strash-842958/ .С коя програма кастваш към те то.Аз от както имам ц6000 ползвам samsung pc share за двата тв и до сега не съм имал проблеми да пускам всякакви файлове но от скоро нещо стана и аз не знам какво.Вижда папката отварям и празна,но това само на някои файлове .Сега видях че и този който е 1080п и него не иска да отваря https://zamunda.net/download_go.php?id=572047 .Общото е че са хдр друго обяснение нямам иначе всички почти всичко друго върви.До скоро и много други хдр филми гледах и за това не знам какво не харесва на тези файлове .
Аз ги пускам от външен диск свързан към телевизора. Според мен при честването е проблема. Пробвай с флашка или диск директно на ТВ-то.
Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk
Аз винаги по мрежата съм ги пускал.Днес отново ми се случи отварям папката и вътре няма файл и реших да копирам файла и да го поставя без папка.Е разгеле така стана но е странно.Има файлове които са уж същите но не ги вижда а този днес го преместих без да е в папка и тв то го видя.Определено странен проблем!