Резултати от 1 до 5 от общо 5

Проблем с кодеци при филми или...??

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010
    Мнения
    487
    #1

    Проблем с кодеци при филми или...??

    Здравейте,

    Имам 55ks7002 (2016г) и от известно време вече филмите които пускам от външен хард диск не вървят добре, започнаха да накъсват, размазва се картината. И това все по често напоследък. Странното е примерно, че филм който е вървял преди, сега прави проблеми. От какво може да е, мога ли да го оправя?
    https://youtu.be/IopGH75bzCs


    Изпратено от моят VOG-L29 с помощта на Tapatalk

  2.  
  3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    17,454
    #2

    Отговор: Проблем с кодеци при филми или...??

    пробва ли с друг кабел?
    това залепване прилича на недостатъчно бързо четене...

    ако записите не са променяни, изключваме вероятността за прекомерна фрагментацияа на файловете

  4. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010
    Мнения
    487
    #3

    Отговор: Проблем с кодеци при филми или...??

    Цитат Първоначално публикувано от FearMe Виж публикацията
    пробва ли с друг кабел?
    това залепване прилича на недостатъчно бързо четене...

    ако записите не са променяни, изключваме вероятността за прекомерна фрагментацияа на файловете
    За какъв кабел става въпрос, вързвам си диска директно към ТВто, кабелчето е 7-8см на диска

    Изпратено от моят VOG-L29 с помощта на Tapatalk

  5. Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Мнения
    649
    #4

    Отговор: Проблем с кодеци при филми или...??

    Сложи някой от проблемните файлове на флашка, ако вървят ... значи е от диска

  6. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010
    Мнения
    487
    #5

    Отговор: Проблем с кодеци при филми или...??

    Цитат Първоначално публикувано от tolostoi Виж публикацията
    Сложи някой от проблемните файлове на флашка, ако вървят ... значи е от диска
    Благодаря, ще пробвам

    Изпратено от моят VOG-L29 с помощта на Tapatalk

  7.  
Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Проблем с кодеци на OpenSuSE 11.1
    От phen0me във форум Linux
    Отговори: 1
    Последно: 09-01-09, 20:35
  2. проблем с кодеци и/или видео карта
    От rums във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 11
    Последно: 20-09-05, 15:10
  3. Отговори: 6
    Последно: 07-09-04, 15:54
  4. Проблем с видео кодеци?
    От visible във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 9
    Последно: 12-05-04, 21:47
  5. Кодеци
    От shulio във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 12-03-04, 01:26
SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе