Кофти за Самсунг ако го го прави само при тях. Това че е ъпдейтнал с най-нова версия на фирма не би трябвало да е проблем. То така се прави.
Кофти за Самсунг ако го го прави само при тях. Това че е ъпдейтнал с най-нова версия на фирма не би трябвало да е проблем. То така се прави.
Здравейте, опитвам се да използвам режима мултивю, искам да гледам два различни тв канала, но като влязя да избера източник ми дава а1 само на единия екран да избера а аз искам да гледам два различни канала, но като приложения не ми дава на втория екран да избера а1 а други източници като Интернет, youtube, камера и други, някви идеи как да изкарам да гледам два тв канала на един екран
Имам същия , не става. Трябва ТВ-то да е с два тунера.
Според спецификациите е с два тунера, което означава, че може да се гледа картина в картината ако сигнала е по коаксил. Последното е вече екзотика разбира се, аз съм от последните мохикани :-).
Сега дали мулти-вю-то е нещо друго, не можах да разбера от официалния сайт.
Последно само при Панасоник можеше да се гледат два канала едновременно, при другите отдавна е външен източник + друг външен или в редки случаи + канал от цифровите тунери.
Самсунг по спомен имаше редки разновидности на някои модели (обикновено върхови) само за някои пазари с два тунера, от които е възможно да се гледат едновременно два канала. Продаваха за тях и съответния двоен адаптор за СА слота им на гърба на тв.
Абе, май имаше и вариант без 2 тунера, да се гледат 2 канала, но на една и съща честота, май при Сони беше, но ... само толкова помня.
Този пост е редактиран от brotzki; 07-03-25 в 10:20.
Добре, как да гледам два тв канала едновременно, тв то се ползва с приемник на а1
Приемника на А1 няма ли функция "картина в картината" - старите за IPTV на Виваком имаха такава възможност?
Този пост е редактиран от brotzki; 08-03-25 в 14:48.
Двойният тунер е само и единствено за CATV и/ или DVB-T/T2 (ефирна)! Някои - Panasonic май позволяваха и DVB-S (сателитна).
Комбинации с IPTV - теоретично (не съм пробвал) само, ако другият канал е по коаксиал/ антена.
Или два източника (приемника) по HDMI към един TV, което е безсмислено за мен.
Имаше DVB-T тунери някога (истински STRONG SRT8113), които можеха да приемат 2 канала от един транспондер.
Единият се изобразяваше на екрана, а другият можеше да се записва на външен носител.