SAMSUNG UE-32T5372CD LED мнения и впечатления
Здравейте,
Търся подходяща 32-ка за кухнята (мисля да не прокарвам кабели, т.е. да ползвам тв-то безжично с приложението ЕОН на виваком).
Единият модел, на който съм се спрял в технополис е:
SAMSUNG UE-32T5372CD LED SMART TV
Изглежда да е модел от 2020г. Но и на сайта на самсунг България няма по-нов 32" fullHD, LED.
Имате ли впечатления за този модел заслужава ли си?
Отговор: SAMSUNG UE-32T5372CD LED мнения и впечатления
Нужно ли е да се пускат три отделни теми с едно и също питане??
Цитат:
Първоначално публикувано от
Frost
Нужно ли е да се пускат три отделни теми с едно и също питане??
темите са две, не три, другото е пост в стара тема на някой колега. И да, относително спешно ми е.
32 инчовите ТВ не са обект на внимание от производителите. Основно шир потреба. Няма нужда от отделна тема за банален въпрос. Има и други теми и въпроси за това и е писано по този въпрос..Избирай си там някой, който на теб ти харесва и толкова.
Не намерих тема за тоя модел.
Може да са шир потреба но не са еднакви, някои дават дефекти, някои по-малко бъгави и т.н. Може случайно някой да има опит с този модел.
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Ми то тоя и ЛГ-то (32LQ63806) са май най...-марковото така да се каже в тоя размер. Останалите са силно нискобюджетни в повечето случаи, като там най-приличното ще е някой Филипс, Хайсенс или TCL. Не е много разнообразен избора- аз скоро взех един СтарЛайт - силно бюджетен( 240лв) "смарт", ишлеме правено от Хайсенс. Що-годе прилична картина, но с далеч от идеалното настройки. За ползване повече като радио :) или приспиване ;) става, че и "умен".
Да, така е. Но това ЛГ, което ти спомена изчезна по веригите. (май само онлайн магазини го има). А на негово място в технополис се появи LG 32LQ631C LED.
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
При румънците го има, а тоя другия е по-скоро някаква негова разновидност . Имаше и вариант с ХД панел за към 60-70лв по-малко.
Не знам какви панели ползват, но повечето останали са най-евтините VA разновидности и са доста компромисни. Май вече не режат 32 и 43" IPS, че нещо от поне 2 години не си спомням да съм срещал такива.
Тази дискусия се води за пореден път, за поредното питане за "изоставения" от производителите 32 размер. И всеки питащ се засяга, като му се отговори, че няма нищо особено за избиране.