SAMSUNG S90C 55 инча - бръждене от говорителите
Привет
Ако може хората с телевизор Samsung S90 да тестват този видео клип https://www.youtube.com/watch?v=PMJiHJoE0L8 и да пишат дали чуват бръждене от говорителите на телевизора
Доста е осезаемо и се усеща най-много някъде около 30-33 секунда.
Мислех, че проблема го има предимно при QN95B , QN95C и S95C но уви
Предполагам сглобката е калпава, понеже ако притисна задния капак бръжденетето намалява значително. Не ми се занимава със сервизи и вероятно най-разумната опция е просто да го върна преди да е минал първия месец.
За справка имам и един стар Q6FN и при тест на това видео не забелязах проблеми със звука
Отговор: SAMSUNG S90C 55 инча - бръждене от говорителите
И каква стана тя - най-хубавата серия телевизори в момента, според някои, дори сравнена със Sony, има масов производствен дефект?
Цитат:
Първоначално публикувано от
Gena_bs
И каква стана тя - най-хубавата серия телевизори в момента, според някои, дори сравнена със Sony, има масов производствен дефект?
Пълен боклук e/бе S90C! Ония дето го фалат да си купят по още един, докато ги има, че може да потреБат.:lol:
Сигурно говорителите и капаците са били пета генерация.;)
.
Цитат:
Първоначално публикувано от
brotzki
Пълен боклук e/бе S90C! Ония дето го фалат да си купят по още един, докато ги има, че може да потреБат.:lol:
Сигурно говорителите и капаците са били пета генерация.;)
.
М-у другото тествах подобни клипове и на QN95C 55"
Бръжденето там беше да пъти по-зле. Човека го ползваше с 5+1 система и изобщо не беше обърнал внимание.
Нямам представа какво се случва с контрола по качеството на Самсунг (ако изобщо имат такъв)
Обърнете внимание на S95C дали оптичния кабел не опира в говорителите.Вчера бях на гости на един приятел с такъв и кабела се беше допрял до говорителите. Като го преместихме всичко си беше ок.
Не съм сигурен дали това важи и за QN95C , но забелязах, че 5+1 системата беше свързана към телевизора през HDMI и около говорителите нямаше оптични кабели. Предполагам ако си пусне заявка за ремонт ще му бъде обърнато внимание относно този проблем с бръжденето.
Иначе тествахме въпросното видео и на LG C2 и нямаше никакъв проблем със звука.
Колеги обърнете внимание на тази тема и си тествайте телевизорите преди да е изтекъл пробния период. Имах леки проблеми с еМАГ относно връщането, но се оправихме.