Дистанционно за Sharp ST-CN400DV
Здравейте!
Днеска научих за форума и имам 1 въпрос който ме мъчи от около година!
Имам въпросното Домашно кино Шарп, но нямам дистанционно за него.Обиколил съм всички магазини за дистанционни които знам но никъде няма такова с което да проработи.Занесох го в един сервиз там го мъчиха близо 2 седмици като човека беше убеден, че ще му намери кода и ще ми направи.Уви нищо не стана. :huh:
Въпроса ми е какво мога да направя? Някой има ли ги тези кодове, от къде мога да взема дистанционно което да ми свърши работа.Без него нищо не мога да направя! Оригинално дистанционно от сервиза на Шарп излиза към 60лв. Мисля че няма смисъл да давам толкова пари :undecided: Имам и LG DVX9700 който вързън през ресивър върши същата работа, но искам и Шарпа за другата стая. :huh:
Re: Дистанционно за Sharp ST-CN400DV
Отиваш там където има такова дистанционо, вадиш от джоба предварително закупеното от теб уневерсално ПРОГРАМИРУЕМО дистанционно и сваляш "кодовете" от оригиналното
Проблема е че никъде в България не съм намерил такова двд. Подарък е от Германия.Дори в сервиза на Шарп се изненадаха като го видяха.Явно модела не е разпространен много.
Купи си Symbian GSM ( евтин ) - свирни да ти пратя модула за дистанционни през инфра ред - слагаш някоя издухана прима или биконект и ще командваш и на комшията телевизорите.
Сега по -сериозната част - питай @Ludia от къде си бе взел неговото - даже май го продаваше.