LCD TV Sharp 42X20E - "Audio only" mode
Здравейте! Имам един такъв въпрос: има ли лесен достъп до менюто Menu/Option/Audio only/Yes? Т.е. с натискане на 2 клавиша на дистанционното едновременно или със задържане на клавиш да ми се изключи картината и да остане само звука. Често само слушам музикалните канали и не ми трябва да грее допълнително ТВ-то (особено сега лятото :) ). Струва ми се че има такъв начин, тъй като ако съм в режим"audio only" след натискане на бутона Menu на дистанционното автоматично преминава в режим "картина и звук"
Благодаря!
Re:LCD TV Sharp 42X20E - "Audio only" mode
Цитат:
Първоначално публикувано от the___saint
да ми се изключи картината и да остане само звука. Често само слушам музикалните канали
Не съм срещал подобно нещо в телевизор-то и за това се нарича телевизор-за да се гледа
ако искаш да слушаш музикалните канали си вземи DVD рекордер с тунер и от него си изкарай сигнал към уредбата и си слушай
Или просто му намали контраста на нула /ще се хаби много минимално/.
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Не съм срещал подобно нещо в телевизор-то и за това се нарича телевизор-за да се гледа
ако искаш да слушаш музикалните канали си вземи DVD рекордер с тунер и от него си изкарай сигнал към уредбата и си слушай
Не съм искал мнение как да си гледам телевизора. С това разполагам - това използвам. Искам съвет от хора, които ползват този модел и са наясно с функциите му. Цитат:
Първоначално публикувано от Danri
Или просто му намали контраста на нула /ще се хаби много минимално/.
Така или иначе по лесен или труден начин ще си пускам опцията "само звук". Търсех лесния.....
При мен има такава опция 46XL2E :bravo
Цитат:
Първоначално публикувано от marinov11
При мен има такава опция 46XL2E :bravo
дай инфо как се пуска /сигурен ли си че подсветката не работи тогава ?/
Да сигурен съм,само звук си работи изкючва всичко друго
В менюто си има такава опция /само звук/
явно при модели серия X20Е /модел2007г/това е невъзможно- а става само при по-високите серии XL8E, XL2E и HD1
Явно е така,тия бяха доста по скъпи :081:
Кой е казал че X20E сериите нямат "само звук"? Още в първия ми пост на темата съм описал пътя до нея.
Цитат:
Първоначално публикувано от the___saint
ако съм в режим"audio only" след натискане на бутона Menu на дистанционното автоматично преминава в режим "картина и звук"
А за какъв дявол ти е да натискаш бутона Menu след като си в режим"audio only"?
попитах продавачите в магазина по твоя въпрос за лесният достъп-отговора беше -НЕ няма
Ако реша да сменя канала и да гледам новини например.
Благодаря за отговора. Поне ще знам че няма лесно :)