-
Re:Sharp LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Честито dzverum :Drinks:
Ето ти и ъпдейт /пробва ли през DLNA да го ъпдейтнеш/ LC-40/46LE/LX810E Software-Update - ver. 1.10-USB GB
Software Update for LC-40/46LE/LX810E via USB, version 1.10, English language
Operation System :
Size : 35.45 MB Date : 24.11.2010
Supported Models LC40LE810E, LC46LE810E, LC40LX810E, LC46LX810E
напиши долу в Model - Search модела си 40LE810E и кликни на Submit
http://esupport.sharp.at/html/softwa...&SearchString=
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Честито
dzverum :Drinks:
Ето ти и ъпдейт /пробва ли през DLNA да го ъпдейтнеш/ LC-40/46LE/LX810E Software-Update - ver. 1.10-USB GB
Software Update for LC-40/46LE/LX810E via USB, version 1.10, English language
Operation System :
Size : 35.45 MB Date : 24.11.2010
Supported Models LC40LE810E, LC46LE810E, LC40LX810E, LC46LX810E
напиши долу в
Model - Search модела си 40LE810E и кликни на
Submit http://esupport.sharp.at/html/softwa...&SearchString=
Мерси! DLNA?? Не видях да има DLNA в този телевизор, къде го видя, на табелката в магазина го пишеше, но никъде другаде не видях настройки по този въпрос. Ако има откъде да го пусна?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от dzverum
Мерси! DLNA?? Не видях да има DLNA в този телевизор, къде го видя, на табелката в магазина го пишеше, но никъде другаде не видях настройки по този въпрос. Ако има откъде да го пусна?
Извинявай грешката е моя - бъркам го с модела 820 който има DLNA
-
здравейте,харесал съм 40LE814 (първо харесах 40le820ev....) какво ви е мнението - DLNA за какво е и има ли WI-FI и ако има как действа ?Благодаря предварително
-
Цитат:
Първоначално публикувано от bvitanov
здравейте,харесал съм 40LE814 (първо харесах 40le820ev....) какво ви е мнението - DLNA за какво е и има ли WI-FI и ако има как действа ?Благодаря предварително
(първо харесах 40le820ev....),ако не те притеснява огледалното стъкло ,за другото което питаш,няма да ти върши голяма работа.(безжична връзка съответно с компютър и интернет) :cowboy: като за DLNA ,трябва да инсталираш медиа сървър на ПЦ,а за WIFI трябва да купуваш рутер
-
-
Цитат:
http://www.sharpbg.com/index.php?itemID=589&group=1
DLNA - служи за връзка с интернет /за ъпдейт и за приложенията/или компютър - /пускаш си Видео и Снимки/ - но след инсталирането на DLNA сървър на компа
Wi-Fi - служи за безжична връзка с Wi-Fi рутер/интернет/ или компютър
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
http://www.sharpbg.com/index.php?itemID=589&group=1
DLNA - служи за връзка с интернет /за ъпдейт и за приложенията/или компютър - /пускаш си Видео и Снимки/ - но след инсталирането на DLNA сървър на компа
Wi-Fi - служи за безжична връзка с Wi-Fi рутер/интернет/ или компютър
Благодаря за разясненията-а като мнение заслужава ли си изобщо -мисля че 814 е по добре пред 820 ?
-
Разликата между двата модела е в екстрите и дизайна. За съжаление на официалната страница не могат да се правят сравнения...
Ето какво има в повече LC-40LE820E спрямо 814
HD Soundsystem MPEG4 AVC / MPEG4 AAC
LAN вход
DLNA media player for Photo / Music
и е по тежък 23.5 кг в сравнение с 814 който е 19.5 кг
http://www.sharp.de/cps/rde/xchg/de/hs.xsl/-/html/lcd-tv-fernse
her.htm
http://www.sharp.co.uk/cps/rde/xchg/...-first-day.htm
-
Здравейте, айде да се похваля - онзи ден се сдобих с LC-40LE820E :ole, това което мога да кажа е, че не очаквах такова качество на картината с цифровата на Близу, направо кърти. Картина, цветове, контраст всичко много ми хареса, бялото си е бяло, черното-черно, няма мазане, абе невероятен, много ме кефи и то без да съм ровичкал много-много из настройките, че нямаше време. А пък и в магазина на скапания аналогов сигнал изглеждаше най-добре, дори по-добре от ТВ за 3-4000лв., които бяха до него. За христослав2 - серийния номер е 007032272 че съм запомнил, че ги искаше по назад в темата.
-
Честито pavlentibg :Drinks: - дълго да му се радваш.
Благодаря за сериийият номер :) - все още се чудя как се разчита.....
-
Здравейте.Първо честито за новите предобивки и с здраве да си ги ползвате.Имам един въпрос към hristoslav2 моя телевизор е с DVB-T тунер, нашия кабелен оператор в Хасково е пуснал цифров сигнал който се хваща с тозитунер без проблем на две честоти на всяка чедтота по десет канала.Като настроя първата честота 786 мхц десетте програми са супер като добавя и втората 810 мхц излизат и вторите десет канала но само говор без картина.Или казано с две думи която честота добавиш по нопред нейните канали хващаш другите са само с говор.Има пуснат и цифров сигнал за DVB-С но нали нямам такъв тутер.Сигналите са пуснати свободно без декодиращи устройства.Благодаря предварително.
-
Здравейте и аз най-накрая направих избора и от днес имам SHARP 40LE814E :yahoo:.Сутринта го докараха и още не съм го пуснал че тръгнах на работа но се обадих в кабелната да заявя техник за смяна на цифровия приемник с модул .Благодаря най-вече на hristoslav2 за отговорите и ще пиша пак впечатления!!!!
-
Цитат:
Първоначално публикувано от nda
Здравейте.Първо честито за новите предобивки и с здраве да си ги ползвате.Имам един въпрос към hristoslav2 моя телевизор е с DVB-T тунер, нашия кабелен оператор в Хасково е пуснал цифров сигнал който се хваща с тозитунер без проблем на две честоти на всяка чедтота по десет канала.Като настроя първата честота 786 мхц десетте програми са супер като добавя и втората 810 мхц излизат и вторите десет канала но само говор без картина.Или казано с две думи която честота добавиш по нопред нейните канали хващаш другите са само с говор.Има пуснат и цифров сигнал за DVB-С но нали нямам такъв тутер.Сигналите са пуснати свободно без декодиращи устройства.Благодаря предварително.
nda
Тунера в твоят телевизор SHARP LC-37XL8E е само MPEG2 /няма MPEG4 декодер/. Именно по тази причина имаш само звук без картина на програмите. Стандарта който е приет за България е DVB-T/C MPEG4.
Цитат:
Здравейте и аз най-накрая направих избора и от днес имам SHARP 40LE814E :yahoo:.Сутринта го докараха и още не съм го пуснал че тръгнах на работа но се обадих в кабелната да заявя техник за смяна на цифровия приемник с модул .Благодаря най-вече на hristoslav2 за отговорите и ще пиша пак впечатления!!!!
Честито :Drinks:
Утре очакваме впечатления ти от новата придобивка :)
-
hristoslav2 телевизора е закупен преди две години.Има картина през DVB-T тунера обаче зависи коя честота настроиш първо на нея има картина. Би трябвало щом стандарта е DVB-T/C MPEG4 изобщо да няма картина