SHARP LC-49CUF8462ES Ultra HD LED
999 лв. в Технополис до 1 септември.....защо е толкова евтин?
49 инча ултра ХД с панел от Полша!...а не Китай като самсунг - лг - филипс отпадъците!
Аз ще проверя и при вносителя на шарп - интерсервиз узунов.
при вносителя за шарп го дават 55 години живот на панела! при 5 ч. работа всекидневно!
Отговор: SHARP LC-49CUF8462ES Ultra HD LED
999 лв. в Технополис до 1 септември.....защо е толкова евтин?.....Купи си и ще разбереш.Няколко колеги от форума разбрахме,що ШАРП е на ДАЛАВЕРА
1 Прикачен файл(ове)
Който не може да отговори адекватно - да не спами!
Достатъчно много пари налях в отпадъците на лг - филипс и самсунг.
Омръзна ми от отпадъци за по 1500 лв. дето горят на четвърта година и не желаят нищо да пипнат в сервиза!
Омръзна ми от десетки олигофренски сервизи дето нищо не пипат и само са свикнали да отговорят - купете нов като им занесеш скъп самсунг!
ВИЖ КАКВИ ЛЕНТИ ИМА СКЪПИЯ МИ САМСУНГ ОТДОЛУ....СНИМКАТА Я ПРАСНАХ С ТЕЛЕФОНА ТОКУ ЩО...ЛОША НО СЕ ВИЖДА ПРОБЛЕМА
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=20612&stc=1
ВИЖ какви ленти има отдолу екрана скъпия ми Самсунг...
Цитат:
Първоначално публикувано от
Daxy
при вносителя за шарп го дават 55 години живот на панела! при 5 ч. работа всекидневно!
100375 часа живот на панела ? Забрави...Животът на светодиодите в подсветката е около 30000-40000 часа
Евтин е, защото е сглобен в Полша или Словакия с китайски части и словашки софтуер.
Това от снимката прилича на проблем с писти на дешифратор или T-con борда..
ооооо ДАКСИ,този СПАМ сегаа ми седи в хола,ма купи си бре човек-парите са си твои.иначе по-евтиното ми ЛГ си бачка барабар с всички екстри,за разлика от ШАРПА