Резултати от 1 до 4 от общо 4

SHARP 55 CUF 8462 ИНФОРМАЦИОНЕН БАНЕР

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Sep 2016
    Мнения
    2
    #1

    SHARP 55 CUF 8462 ИНФОРМАЦИОНЕН БАНЕР

    Здравейте съфорумници. От 2 мес.притежавам въпросният телевизор. Работи с КА модул на Близу. Прави ми впечатление че когато превключа на Канал1 и НОВА тв съответно поз.1 и 3. инф.банер който се появява Не изчезва от долната част на екрана докато не натисна Exit на дистанционното.На всички други канали изчезва информацията за предаването след около 5-10 сек.Понякога изчезва на тези два канала до минута ,понякога -не.Рових в менюто и не открих опции за време на показване.Друго което бих искал тук да попитам е може ли да свържа телефона си lg zero и samsung j5 с тв чрез кабела на телефоните.LG то се свързва като активирам DLNA функцията му ,но самсунга не става .Не ги разпознава ТВ-то когато ги свържа чрез кабела им през usb.Има ли някакви настройки които пропускам ? Функцията WIDI за връзка с лаптопа само чрез специален адаптер ли се осъществява ? И последен въпрос.Още като купих телевизора ми направи впечатление че на около 5 см.от края на екрана към вътрешността на сиво-бял или синкав фон се вижда рамка около 5см широка описваща целият екран. Върнах се в Технополис и видях че и другите модели cuf 8462 независимо от диагонала имат същата рамка.По мое настояване ми дадоха нова запечатана бройка ,но и тя е с подобен ефект.Обясниха ми че това се дължи на Edge led панела.Нормален недостатък ли е това или е дефект на конкретният телевизор ,макар че видях и други такива между които и едно LG uh 600 ? Благодаря предварително за отговорите ,като ви моля да не ми обясняват някои посетители тук как съм се прекарал с ШАРП. Това съм го чел много пъти и мисля че е тенденциозно мнение на определени форумници.

  2.  
     
  3. Novice
    Тук е от
    Sep 2016
    Мнения
    2
    #2

    Отговор: SHARP 55 CUF 8462 ИНФОРМАЦИОНЕН БАНЕР

    Благодаря на всички " отзовали се и споделили мнения" по въпросите които зададох в тази тема !Прегледах сходната тема на cojooe-123 относно същият модел тв.Не споделям мнението ,че картината е размазана и че YOU TUBE не работи гладко. Когато избирахме телевизора имахме възможност да сравняваме със SONY X 8005 и LG UH 600V и картината на Шарп беше най-реалистична.Не казвам най-ярка или наситена.Но и разликата в цената беше повече от 350 лв.
    Наистина софтуера явно е бъгав ,видях на снимките "рамката"за която попитах тук .За съжаление оставам с впечатлението ,че в този форум се публикуват само таблици ,статистики и субективни мнения,породени може би от някакъв търговски интерес.Никой не ми помогна с отговор на поне един от поставените от мен въпроси.Поне на тези със свързаността на външни устройства с тв-то.

  4. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София
    Мнения
    1,894
    #3

    Отговор: SHARP 55 CUF 8462 ИНФОРМАЦИОНЕН БАНЕР

    Е...поне си разбрал защо Сонито е по скъпо

  5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,376
    #4

    Отговор: SHARP 55 CUF 8462 ИНФОРМАЦИОНЕН БАНЕР

    Цитат Първоначално публикувано от nikolay 75 Виж публикацията
    Друго което бих искал тук да попитам е може ли да свържа телефона си lg zero и samsung j5 с тв чрез кабела на телефоните.LG то се свързва като активирам DLNA функцията му ,но самсунга не става .
    Не ги разпознава ТВ-то когато ги свържа чрез кабела им през usb.Има ли някакви настройки които пропускам ?

    Функцията WIDI за връзка с лаптопа само чрез специален адаптер ли се осъществява ? И последен въпрос.Още като купих телевизора ми направи впечатление че на около 5 см.от края на екрана към вътрешността на сиво-бял или синкав фон се вижда рамка около 5см широка описваща целият екран. Върнах се в Технополис и видях че и другите модели cuf 8462 независимо от диагонала имат същата рамка.По мое настояване ми дадоха нова запечатана бройка ,но и тя е с подобен ефект.Обясниха ми че това се дължи на Edge led панела.Нормален недостатък ли е това или е дефект на конкретният телевизор ,макар че видях и други такива между които и едно LG uh 600 ?
    Бъркаш начина на кабелна връзка, между телевизора и телефона.
    Не става през USB порта на телевизора, а през HDMI !!! Продава се специален кабел.
    Телефона и телевизорът трябва да поддържат MHL !
    MHL® – Expand Your World
    https://forum.setcombg.com/%D1%81%D0...tion-link.html

    Цитат Първоначално публикувано от nikolay 75 Виж публикацията
    За съжаление оставам с впечатлението ,че в този форум се публикуват само таблици ,статистики и субективни мнения,породени може би от някакъв търговски интерес.

    Никой не ми помогна с отговор на поне един от поставените от мен въпроси.Поне на тези със свързаността на външни устройства с тв-то.
    Грешно ти е впечатлението...няма търговски интерес. Не съм контактувал с представителствата на производителите у нас от 4 години.
    Дори може да се каже, че съм в конфликт с едно от тях.

    За второто - грешката си е твоя - да беше пуснал запитването си в темата за Шарп
    https://forum.setcombg.com/sharp-%D1...tml#post786840

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Банер SOS детски селища
    От glowndark във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 3
    Последно: 22-12-11, 17:55
  2. Банер
    От Npg във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 6
    Последно: 23-06-07, 22:21
  3. Относно рекламния банер
    От DEKAH във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 2
    Последно: 24-06-05, 19:43
  4. Ламерски информационен бюлетин :)
    От D3BEP във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 12
    Последно: 14-04-04, 01:03

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе