Страница 10 от 18 ПърваПърва ... 89101112 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 260

PlayStation 5

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,374
    #136

    Отговор: PlayStation 5

    Никога не сме виждали такъв Sony PlayStation 5. "Златен камък" с тегло 20 кг
    Контролерът DualSense с покритие от крокодилска кожа и злато


    Руската марка Caviar, известна със своите екстравагантни версии на водещите смартфони, обяви нова колекция от 2021 година. Новите продукти включват специално издание на игровата конзола Sony PlayStation 5.

    Конзолата на Sony PlayStation 5 Golden Rock е завършена в 18K злато. Дизайнерите бяха щедри и използваха 8 листа, отляти от твърдо злато.

    https://caviar.global/announcement-o...n/golden-rock/


  2.  
     
  3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,374
    #137

    Отговор: PlayStation 5

    Убийствена комбинация: цялата мощ на Sony PlayStation 5 и PS2 стил
    Приемането на поръчки ще започне на 5 януари


    Група ентусиасти, наречена SUP3R5, обяви предстоящото стартиране на специално издание на Sony PlayStation 5 за тези, които обичат да се отдадат на носталгията.

    Неофициалната модификация на PlayStation 5 Retro Inspired е направена в стила на PS2 и е допълнена от DualSense контролер в същия стил. Комплектът ще струва $ 649. Приемането на поръчки ще започне на 5 януари. Планирано е да бъдат пуснати общо 304 комплекта. Контролерът DualSense Retro Inspired също може да бъде закупен отделно за $ 99. Обемите са ограничени до 500 броя.

    Доставките трябва да започнат в края на пролетта на 2021 г., освен ако, разбира се, Sony не забрани подобни модификации. Както обясняват авторите на проекта, гаранцията на производителя трябва да остане за такава конзола. Но за контролера модификацията обезсилва гаранцията.

    https://www.sup3r5.com/
    https://twitter.com/SUP3R5OFFICIAL/s...vier-2021.html

  4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,374
    #138

    Отговор: PlayStation 5

    Необичайният Sony PlayStation 5 в стил PS2 се разпродаде почти моментално, създателите са "ужасени" от нивото на търсене
    Mочти веднага след началото на приемането на поръчки, по-точно, след 18 минути на официалната страница SUP3R5 в социалната мрежа Twitter, беше съобщено, че всички версии на конзолите вече са разпродадени - както с, така и без оптично устройство. Отделно предлаганите контролери DualSense също експлодираха много бързо - за 20 минути. Както отбелязаха създателите на проекта, те са "ужасени" от нивото на търсене - общо 54 хиляди заявления са подадени от потребители. Да, това е с няколко порядъка повече от планирания обем на доставките. Все още не е обявена възможността за издаване на допълнителни партиди.
    Доставките трябва да започнат в края на пролетта на 2021 г.
    https://twitter.com/SUP3R5OFFICIAL

    Екипът трябваше да отмени всички поръчки за PlayStation 5 Retro Inspired и подобен стил контролер DualSense. На официалната си страница в Twitter разработчиците съобщиха следното:
    "Снощи екипът ни започна да получава реални заплахи за тяхната сигурност. Ние приемаме тези заплахи сериозно. Не сме готови да рискуваме безопасността и благополучието на нашия екип, както и потенциалните последици, които могат да доведат до вашата поръчка."
    Освен това дори самата страница в Twitter впоследствие беше премахната. Все още не е ясно от кого идват тези заплахи - от разочаровани купувачи, които не са получили конзолата, или от адвокати на Sony. Във всеки случай екипът на SUP3R5 обеща да върне всички пари на тези, които са направили поръчки.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 10-01-21 в 10:47.

  5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,374
    #139

    Отговор: PlayStation 5

    Собственик на Sony PlayStation 5 разкри тайна функция DualSense. Лесно може да бъде удължен животът на батерията с едно щракване
    Функцията не се споменава никъде в описанията на PlayStation 5, както и някои други функции.


    Въпреки че Sony пусна новата си конзола за видеоигри PlayStation 5 през ноември 2020 г., потребителите продължават да разкриват нейните функции. Един от играчите наскоро откри тайната функция на контролера DualSense.
    Оказва се, че продължителното натискане за 10 секунди на бутона PS на DualSense напълно изключва контролера, което улеснява удължаването на живота на батерията. Това не е единствената характеристика, за която много играчи не са наясно. Например, ако задържите за няколко секунди специалния бутон за заглушаване, можете не само да заглушите микрофона, но и като цяло да заглушите целия звук. Функциите не са споменавани преди в описанията на PlayStation 5, включително многобройни страници за PS5 в известния Reddit.

    Между другото, нишка, обсъждаща възможността за изключване на DualSense с едно щракване, се появи на Reddit само преди пет дни и предизвика истинско раздвижване. Там в коментарите също се съобщава, че звукът е заглушен. Темата е спечелила почти 5 хиляди „харесвания“ и над 370 коментара през тези дни.
    https://comicbook.com/gaming/news/ps...ture-turn-off/
    https://www.tweaktown.com/news/77098...ick/index.html
    https://www.reddit.com/r/PS5/comment..._controller_by

  6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008
    Мнения
    11,560
    #140

    Отговор: PlayStation 5

    Оказва се, че продължителното натискане за 10 секунди на бутона PS на DualSense напълно изключва контролера
    Че това си го имаше и за контролера на ПС4 - на мен между другото често ми се налага да го ползвам - за сега това е един от дразнещите бъгове, с които си сблъсквам - понякога просто не включва ПС5 и трябва да изключа джойстика (със зъдържане на бутона) ... или да отида до конзолата и да я включа от нейния бутон

  7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,374
    #141

    Отговор: PlayStation 5

    Популярната компания dbrand стартира производството на подвижни панели за PS5! Известна със своя оригинален и безкомпромисен подход към маркетинга, марката планира да пусне на пазара впечатляващи матови компоненти, които напълно ще променят облика на конзолата на Sony. И не само това - представителите на компаниите не се страхуват от японците и ги канят на съдебна битка.
    https://www.reddit.com/r/dbrand/comm...tm_term=kk0aav

    Сега знаем датата на пускане на тези аксесоари: 12 февруари 2021 г. Цена? Все още не го знаем, но няма да е евтино
    https://www.instagram.com/dbrand/

    Разбира се, ние не знаем всички подробности и това може да бъде само маркетингов трик - в крайна сметка тази компания е известна с такива необичайни кампании. Може би е имало споразумение с японците зад кулисите и всъщност ще се занимаваме с първия пълноправен комплект аксесоари за PS5. Признайте си - матовата черна версия на конзолата изглежда фантастично:

    Регистрацията за закупуване на панели вече е започнала, може да се направи на уебсайта на производителя . Наличността беше обявена за ограничена.
    https://dbrand.com/shop/special-edition/ps5

  8.  
     
  9. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,593
    #142

    Отговор: PlayStation 5

    Ицка, ти колко и какви игри си изиграл през живота си, било то на РС или Конзола. Че започна и в този сегмент да "твориш". Или и тук си "начетен" само на теория.

  10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,374
    #143

    Отговор: PlayStation 5

    VanDan
    Не си падам по имитациите - игрите.

  11. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,593
    #144

    Отговор: PlayStation 5

    Аз не те карам да си падаш, но точно за това е нелогично да коментираш теми за игри и технологии свързани с тях. То същото важи и за теми софтуер и хардуер, но гледам и там се опитваш да се развихряш. Дръж си ТВ-тата и политиката. Не е нужно да си свръхпродуктивен в много и различни теми.

  12. Member
    Тук е от
    Apr 2015
    Мнения
    666
    #145

    Отговор: PlayStation 5

    Колеги да питам какво се случва с наличностите, ако има някой запознат, че за момента от това, което виждам все още няма нищо освен контролери в магазините.

  13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008
    Мнения
    11,560
    #146

    Отговор: PlayStation 5

    Чакаме , тая седмица уж се пишеше, че ще има по магазините в Европа (появиха се и оферти в някои известни такива), но за България нищо не съм чул и в Озон казват, че не знаят ...

  14.  
     
  15. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia
    Мнения
    6,621
    #147

    Отговор: PlayStation 5

    Май ще се окаже вярна мълвата, че чак март месец ще има някакви наличности.

  16. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,593
    #148

    Отговор: PlayStation 5

    Целият сегмент на хардуер е тотално зле от към наличности. Съответно и цените на каквото има са доста нагоре. Нещо с производството се случва на глобално ниво.

  17. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia
    Мнения
    6,621
    #149

    Отговор: PlayStation 5

    Има нещо такова ...макар, че за видеокартите съм по-склонен да вярвам, че ги изкупуват за копане на крипто. Поне успях преди две седмици да се докопам до един Ryzen 9 5900X.

  18. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,593
    #150

    Отговор: PlayStation 5

    PlayStation 5 e пряко свързан с АМД. В момента освен 5800х няма нищо друго от 5ххх АМД налично по сайтовете на магазините за хардуер. Видеокарти от сериите 3ххх на Нвидия и 6ххх на АМд ако има някъде са на много завишени цени. Всъщност и от старите серии почти няма наличности и техните цени също са много завишени. Видеокарти няма още с излизането им на пазара. Още не беше скочил Биткоина. И процесори няма. А цените и на другите неща взеха да растат. Примерно си взех един WD 2.5 HDD 2TB за новото ми НТРС в началото на януари за 140лв., сега на същото място е вече 189лв. Аз от много години следя хардуер, като наличности и цени, и не помня такова нещо. Поне с такъв мащаб. Само с HDD имаше подобна ситуация преди години, заради наводнения около заводите на основните производители.
    След толкова години на РС гейминг взех да се навивам за PlayStation 5 и то да няма. Съдбата ме спира очевидно.
    Този пост е редактиран от VanDan; 25-01-21 в 11:18.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 18 ПърваПърва ... 89101112 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. PlayStation 4 ?
    От svetlio1 във форум Конзоли за игра
    Отговори: 16
    Последно: 01-11-13, 23:59
  2. Купувам Playstation 1 , Playstation 2
    От alphabeta във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 20-06-12, 01:11
  3. PlayStation
    От Pandelka във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 24
    Последно: 19-02-07, 18:10
  4. PlayStation 2 ot USA
    От avalon4o във форум Конзоли за игра
    Отговори: 1
    Последно: 25-11-05, 12:15
  5. Help za PlayStation 2
    От The Jet във форум Конзоли за игра
    Отговори: 6
    Последно: 16-12-02, 16:01

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе