-
Sony - LCD / Faq, обсъждане, мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от soon
От лично наблюдение върху моделите на Сони, мога да направя заключение,
че след постигнатото уникално/триизмерно качество (Pin Sharp Pixel Matrix) при HD сигнал само в модела 46W4000, но с уговорката само за стационарно видео
(до сега не съм виждал модел на Сони, който да не тресе и да няма проблем с обработката на движещи се кадри дори и с 200 Hz)
Единственното хубаво при Сони модификациите пак не е тяхно, а именно матриците на Самсунг (S-PVA). То матрици, хубаво но като няма читава обработка на сигнала пак се превръща в лошо. Интересно е дали тази тегоба при легендарната марка ще отпадне с новите и модели за 2010?
drecolli виж по горе написаното и провери на място дали е така .aз имам 52W5500 но не ми остава време да пусна някои мач или екшън да видя вярно ли е по-горното твърдение. казвам ти та да не робуваш на никоя марка .гледах един път на цифровата ски спускане и маи наистина го има тоз проблем с тресенето може и да си внушавам или всички телевизори да са така. така че отиваи на място и си вземи предварително нещо да пуснеш бързо движещи се обекти ли незнам (нещо на което да си проличи има ли тресене) нo нека специалистите те посъветват, има няколко човека които наистина разбират доста.
http://www.hifinews.ru/article/details/10334.htm
-
v5500 е без 100Hz.
Според мен най-важния параметър е размера, после процесинга и накрая херците като е добре да са 100.
52W5500 е най-добрия вариант.
-
Благодаря за отговорите.
Нещо съм го пропуснал това с 50Hz във V серията.
Както отиват нещата ще бъде 46W5500. Може да се понапъна за 52.
Иначе мисля да го вземам от някое от Технотата. Причината е, че ще бъде на кредит (не ми се вадят толкова пари на куп) а там става лесно кредетирането. И и имам добра кредитна история в ОББ.
Но може да изчакам за Сони-центъра.
-
Здравейте, аз съм нов в този форум, макар че от няколко месеца съм горд собственик на телевизор Sony KDL 37-W5500, :) Бих искал д апопитам за две неща. Първото става дума за цифрова телевизия. И въпросът ми е за това понеже в магазина ми казаха че мога да гледам само с картата без устройството. Нали има място за карта отзад на Тв-то. Лошото е че като я поставям нещо не тръгва. А устройството не е при мен. Та мисълта ми е може ли грешно да съм я сложил или тоя слот не е за такава карта? Благодаря
И втория ми въпрос е Понеже зная че може да гледа видео от флашка но трябва да MPEG1 файл, когато направя всичко и започвам да гледам филм, по някое време от филма ТВ-то ми се рестартира. Незнам какъв е този проблем!!! Някой има ли идея ?
-
delgogo, ако си на цифрова КАБЕЛНА трябва картата да се постави в САМодул и тогава в слота на ТВ . Въпросният САМодул или се дава безплатно от кабеларите(Евроком) или се закупува .При сателитна цифрова -Булсат ,ITV твоя модел ТВ не може без външното устройство .
-
Благодаря ти за бързия отговор, на кабелна съм. Но се чудя дали не мога да си го купя от някъде този CAM модул.
-
Естествено , че можеш , но трябва да знаеш някои подробности за начина и системата на криптиране ,която използва твоя кабелен оператор ! Питай ги за това !Може и те да продават !
-
Цитат:
Първоначално публикувано от delgogo
Благодаря ти за бързия отговор, на кабелна съм. Но се чудя дали не мога да си го купя от някъде този CAM модул.
На коя кабелна си и в кой град?
-
Mont 7 Монтана :)
Къде ги продават тези модули?
А по въпроса с рестарта на тв-то все още се чъдя какво може да бъде, дали нещо е станало след като му ъпдейтнах софтуера незнам. Преди това не бях пускал филм с USB затова не мога да разбера защо се рестартва. По някога се случва няколко пъти на филм а по някога не се рестaртира !!!
-
за проблема с рестартирането попитай пъдръжката на сайта на Sony
http://www.televisioninfo.com/conten...eview-1470.htm
-
-
Здравейте.Имам Sony Bravia.Как да го настроя че при включване да включва директно избран от мен вход- AV1 или HDMI например.Сега включва директно аналогов канал.Благодаря.
-
Защо в анкетата няма опция за 37"?
-
Лично според мен това не е много популярен размер като се има впредвид , че 40' е с цена като на 37' , а все пак размера е по-голям !
-
Цитат:
Първоначално публикувано от ssamm22
Защо в анкетата няма опция за 37"?
Благодаря за забележката :) всичко е оправено и съм нулирал показанията ,така че гласувайте отново :Drinks: благодаря на всеки отзовал се
Цитат:
Първоначално публикувано от vanka
Здравейте.Имам Sony Bravia.Как да го настроя че при включване да включва директно избран от мен вход- AV1 или HDMI например.Сега включва директно аналогов канал.Благодаря.
Не съм попадал на такава настройка-попитай подръжката на имейла-може и да има начин-после сподели.