SONY KDL-40CX520 - Мнения
Здр на всички.Решил съм да сменям телевизора и като фен на SONY съм се насочил към този модел
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NY-KDL-40CX520
Тук където живея сега е на промоция 485 евро и много се колебая дали да го купя.В магазина го гледах,добре изглежда.Ще съм благодарен на всякакви мнения.Поздрави :066:
Re:SONY KDL-40CX520 - Мнения
Ами това си е бюджетен модел на Sony, който не е лош наистина, но е хубаво да уточниш все пак, какви са ти изискванията най-вече, както и бюджета с който разполагаш, там където живееш. Може да получиш и по-добри предложения. :)
Бюджета е ясен,колкото по-малко,толкова по-добре :) А иначе ми трябва за съвсем нормално домашно ползване спорт и филми.Надявах се някой който го ползва да си каже мнението,дали е доволен от него
Докато чакаш някой собственик да се изкаже, може да прочетеш това ревю: http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-...1105191151.htm :)
Днес го взех.Първите ми впечатления са много добри.Това за гледането под голям ъгъл е вярно,наистина образа се влошава.Някъде четох че звука не бил на ниво,но за мен е съвсем нормален.До сега гледах на 32 инчов,а този като е 40 и ми се струва огромен :yikes
Честито, да си го ползваш със здраве! :) Да, ъглите на виждане не са силата при S-PVA матриците, но пък за сметка на това имаш по-добри нива на контраст и по-дълбоко черно.
Мерси :) Гледам има възможност за запис от телевизора,но ако не се лъжа самия тв няма памет,такаче ще ми трябва USB HHD нали ?
Цитат:
Първоначално публикувано от hp121
Мерси :) Гледам има възможност за запис от телевизора,но ако не се лъжа самия тв няма памет,такаче ще ми трябва USB HHD нали ?
Да.
Реших да си купя USB HDD,но се чудя с какъв размер да си взема има от 150гб до 1тб.Може ли някой да каже например 1 час запис колко гб излиза :undecided:
Цитат:
Реших да си купя USB HDD,но се чудя с какъв размер да си взема има от 150гб до 1тб.Може ли някой да каже например 1 час запис колко гб излиза :undecided:
По-добре минимум 500GB, за предпочитане 1TB. Записа варира от How much disk space do I need?
The short answer is as much as you can afford. If, however, you're not made of money, here are a few guidelines:
Video recorded via a PVR x50 typically comes in at 2GB/Hour
Standard Def DVB will typically be 1.2-2GB/Hour
High Def video will be somewhere between 3.5GB and 7GB/hour
Мерси наистина много :Drinks: Аз търсех в гугъл,но никъде не намерих.
Цитат:
Мерси наистина много :Drinks: Аз търсех в гугъл,но никъде не намерих.
За нищо!;-)
И задължително си вземи външен твърд диск със собствено захранване, защото повечето телевизори не доставят достатъчно добро захранване от 5 волта през USB-то и може да си имаш ядове. :wink: