Отговор: SONY 3D KDL-40HX755
Ако смяташ да ползваш вграденият сателитен тунер на SONY KDL-40HX755 - със Булсатком....просто забрави. Булсатком не предлагат кам модули подържащи тяхната система на кодиране /булкрипт/
Вграденият сателитен тунер може да го ползваш само ако си абонат на Сателайт БГ или Виваком.
Иначе телевизора е добър :rolleyes:
Може да имаш проблеми с възпроизвеждането на 3D от компа.
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
Ако смяташ да ползваш вграденият сателитен тунер на SONY KDL-40HX755 - със Булсатком....просто забрави. Булсатком не предлагат кам модули подържащи тяхната система на кодиране /булкрипт/
Вграденият сателитен тунер може да го ползваш само ако си абонат на Сателайт БГ или Виваком.
Иначе телевизора е добър :rolleyes:
Може да имаш проблеми с възпроизвеждането на 3D от компа.
Сателитният тунер не е причината,поради която съм се насочил към този модел. Да бъда честен, продават го в метро за 1400 лв + 2 3д очила,което сравнено с другия модел от технополис/техномаркет "SONY 3D KDL-40HX750" е просто на по-добра цена.
Впрочем от малкото ми ровичкане из нета, ми направи впечатление, че този модел,който съм избрал го няма на българския пазар или е предназначен главно към немския,понеже повечето ревюта и коментари бяха именно на немски.
Не знам,дали и това не е от значение.
А би ли ми казал, какво точно имаш предвид под проблеми с 3д от компа ?
Поздрави
Не разпознава 3Д сигнала от компа...Може би зависи от някакви настройки на видеокартата които съм пропуснал - знам ли.
KDL-40HX755 | Alle 102-cm/40"-LCD-TV | Überblick | KDL40HX755BAE2 | KDL40HX755 | Sony
А как е с посветката? Свети ли дисплея на тъмни кадри? Аз имам 32EX700 и бих казал че добре са се справили с този проблем. Търся си 40 инчов със сателитен вход но за сега единствения модел който дори не съм видял на пазара е новият 40W905A.