Sony KDL-42W655 LED vs. Panasonic TX-42AS600E
Здравейте,можете ли да ми кажете м/у горе споменатите модели кой е по-добрия? Ще се ползва предимно за филми пускани през DLNA. Цената им е почти еднаква,но Панасоника е с 5 години гаранция,но е нов модел и няма много отзиви,но за сметка на това Sony-то е доста хвалено(миналогодишен модел). И двата са с 50хз панели.
П.П. гледам,че има промоция на Panasonic TX-L42E6E на добра цена,което е супер моделче,ама според мен само мостри са останали,ако въобще го има по магазините.
П.П2. Как седи въпроса ако искам да си го закача на стената,отделно ли се купуват стойки или те си вървят с телевизора(което не ми се вярва :) )?
Отговор: Sony KDL-42W655 LED vs. Panasonic TX-42AS600E
Стойката на Sony е комбинирана.Ако имаш инсталиран Adobe Reader,можеш да видиш тази инструкция
http://download.sony-europe.com/pub/.../445309411.pdf
Re: Отговор: Sony KDL-42W655 LED vs. Panasonic TX-42AS600E
аха ясно то май и аз го бях позачел това някъде за Sony-то мерси много,сега остава и някой да се включи с глас за някой от двата модела....то според мен са си индентични и явно на място ще го решавам кой от двата,но все пак да попитам :).
Re: Отговор: Sony KDL-42W655 LED vs. Panasonic TX-42AS600E
поради липсата на sony-то в магазина остана избора на panasaonic-a. Въпроса е как мога да си пусна тест да ми върти цветовете да видя,че няма изгорял пиксел..от меню-то какво се избира и дали има такива тестове да си ги сложа на флашка,че "консултанта" в Технополис е хал-хабер и не можа да ми пусне никакъв тест?
Отговор: Sony KDL-42W655 LED vs. Panasonic TX-42AS600E
Виж темата за Sony,първа страница.