Отговор: SONY телевизори 2015
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
Десислава Атанасова 
   Здравейте, преди ден си взех Sony 50w809 и имам проблем с субтитрите когато пусна  филм ползвайки KODI , та субтитри на български не излизат а само някакви ченгели се едно на компа не сам пуснала кирилик. Пробвах от опциите на KODI слагах за език да е български но промяна няма. С MX player  субтитри имам но нямам звук. Моля помогнете, благодаря предварително

За звука на Mx player ти трябва кодек. 
Свали си го от тук:MX Player Custom Codec with DTS & AC3 Support

Filename:                                         neon.1.7.32.rev1.zip

VLC player също е много добър.....за KODI не знам,не го ползвам изобщо....
 - - - - - - - - - -

Цитат:

slavkoni 
   Здравейте, от скоро имам SONY BRAVIA KDL40W705C, много съм доволен за  сега, но не намирам инфо до колко GB USB хард диск мога да закача към  него, и може ли харда да е с външно захранване, или само през USB ?  Благодаря на отзовалите се.

Аз ползвам хард 2ТБ и нямам никакъв проблем с него.......
  W755C/756C/805C/807C/808C/809C| Мултимедийни възможности |  
 | HbbTV |  Да |  
 | InputLag |  37 мс  Game Mode без Motionflow , 65 мс с Motionflow |  
 | DLNA / Samba / NFS |  Да / Да / Да |  
 | USB възпроизвеждане |  Да (FAT32 / NTFS) |  
 | Quality Apps |  Отлично, но не всички са оптимизирани  за Android TV |  
 | Режим на кадър Picture |  Да |  
 | Web Services |  SEN, Internet Browser, HD Netflix, Youtube, M6Replay, Франция Pluzz телевизия, Twitter, E Television Networks, Google Video и Music, Facebook, музика по поръчка, Kodi, VLC, Plex и десетки игри, приложения и услуги |  
 | Media Съвместимост: видео |  BDMV / ISO DVD и BD / MPEG1 / MPEG2 / DivX HD / AVCHD / MP4 / MKV 1080p / MKV 3D MVC / MK3D / MTS 3D / TS / HD WMV / MPG / XviD / MPEG1 / MPEG2PS / MPEG2TS / MP4Part10 / MP4Part2 / AVI (XVID) / AVI (MotinJpeg) / MOV / WebM / 3GPP / и много други ... |  
 | Media Съвместимост: Audio |  MP3 / LPCM / AC3 / WAV / DTS 5.1 / WMA / Flac / DSD / AIFF / OGG, наред с други |  
 | Media съвместимост: Image |  JPEG, PNG, MPO |  
 | Управление на субтитри и множество аудио записи |  Да / Да със субтитри персонализирани на Kodi |  

Цитат:

slavkoni 
   Здравейте, от скоро имам SONY BRAVIA KDL40W705C, много съм доволен за  сега, но не намирам инфо до колко GB USB хард диск мога да закача към  него, и може ли харда да е с външно захранване, или само през USB ?  Благодаря на отзовалите се.

Всички производители на телевизори дават гаранция за безпроблемна работа с HDD до 2Tb.

https://www.youtube.com/watch?v=yszpcYpm3EE
  някой да е деинсталирал приложения и да знае как става? търсих из менюто, но нищо не успях да намеря...
   Цитат:

mikk 
   Здравейте имам Sony KDL-50W809C, пробвах SonyEditor да редактирам каналите. Всичко е добре до момента на импортване на каналите в ТВ то, телевизора не приема списъка с канали, съобщението е "Импорта е неуспешен".
Въпросите ми са:
Някой успял ли е да редактира списъка с канали с тази програма на този модел ТВ, моята е версия 1,12 билд 213.
Някой знаели друга подобна програма за редактиране на списъка с каналите на този модел ТВ.
Благодаря.

Аз също не постигнах никакъв реултат- дава същото съобщение като при теб. Телевизора е 43W808C.
   Цитат:

Здpaвeйтe, пpeди дeн cи взex Ѕоnу 50w809 и имaм пpoблeм c cyбтитpитe ĸoгaтo пycнa филм пoлзвaйĸи КОDІ , тa cyбтитpи нa бългapcĸи нe излизaт a caмo няĸaĸви чeнгeли ce eднo нa ĸoмпa нe caм пycнaлa ĸиpилиĸ. Πpoбвax oт oпциитe нa КОDІ cлaгax зa eзиĸ дa e бългapcĸи нo пpoмянa нямa. C МХ рlауеr cyбтитpи имaм нo нямaм звyĸ. Moля пoмoгнeтe, блaгoдapя пpeдвapитeлнo

За да ти излизат правилно субтитрите на KODI, e необходимо да влезеш в: System-> Settings -> Videos-> Subtitles -> Character set и там да избереш: Cyrillic(Windows).

Цитат:

някой да е деинсталирал приложения и да знае как става? търсих из менюто, но нищо не успях да намеря...

Влизаш на "Настройки", на първата категория (обозначена като "ТВ") отиваш на "Приложения" и там избираш "Изтеглени приложения", след което щракаш върху приложението, което искаш да изтриеш, и там ти се появява набор от опции и избираш "Деинсталиране".
   Цитат:

AContador 
   Влизаш на "Настройки", на първата категория (обозначена като "ТВ") отиваш на "Приложения" и там избираш "Изтеглени приложения", след което щракаш върху приложението, което искаш да изтриеш, и там ти се появява набор от опции и избираш "Деинсталиране".

Благодаря за отговора :)
   Цитат:

georgi_bg1 
   Аз също не постигнах никакъв реултат- дава същото съобщение като при теб. Телевизора е 43W808C.

Аз продължавам да търся, ако успея ще съобщя тук.
   Цитат:

AContador 
   За да ти излизат правилно субтитрите на KODI, e необходимо да влезеш в: System-> Settings -> Videos-> Subtitles -> Character set и там да избереш: Cyrillic(Windows).

Благодаря, сега всичко е ОК
  Благодаря за отговорите, днес купих един Toshiba Canvio Basics 2.5 1TB. Ще го тествам и ще пиша...
  [QUOTE=slavkoni;752498]Благодаря за отговорите, днес купих един Toshiba Canvio Basics 2.5 1TB. Ще го тествам и ще пиша...[/QUOT

Виж дали когато излключиш телевизора от дистанцинното,харда спира да работи...,че при мен продължава да си върти...
   Цитат:

hristoslav2 
   Защото 3D на малък екран е безсмислено..губи се част от ефекта. А иначе, въпросът ти е за маркетолозите.
Тази година 3D при UltraHD моделите на Sony започва със серия X8505C и нагоре.

Значи минимума е 55 инча, убеждавам се че за пореден път Sony не се интересуват от потребителите и залагат само на марката като цена за разлика от Samsung
(то и какъвто и да е телевизор с 3D независимо от големината не може да се сравнява с кината, но все пак .. важни сме ние потребителите/купувачите)
  Колеги, някой да е имал успех с подкарването на HBO GO приложението? Следвал съм инструкциите на Kayso.
1-2 секунди след стартиране на приложението ми изписва грешка Connection lost.
   Цитат:

CecyMecy 
   Колеги, някой да е имал успех с подкарването на HBO GO приложението? Следвал съм инструкциите на 
Kayso.
1-2 секунди след стартиране на приложението ми изписва грешка Connection lost.

Свали си Popcorn time и се наслаждавай.....за какво ти е тъпото HBO  със стари филми без субтитри...?...:)