Проблем със таймер запис на флашка / KDL-42W805B
Здравейте. Отскоро съм към Мтел доставчик и ползвам сателитната платформа с CI+ модул в телевизора. Флашката е регистрирана към телевизора и е 32 гб. Мога да правя пауза на филм, който гледам в момента, както и да го запиша /докато го гледам/ . Но не мога да записвам предстоящи събития-предаване или филм. Има опция,когато зададеш "таймер запис" и изключиш после телевизора, записа да се осъществи без тв-то да се включва, но...уви. Запис не се осъществява,когато той е през модула, но ако хващам ефирните през цифрова антена,всичко е ок...както и ако махна модула и намеря свободна сателитна програма-тогава също запис има. Надявам се някой да има обяснение за този проблем. Благодаря!
Отговор: Проблем със таймер запис на флашка / KDL-42W805B
Вече имам отговор за проблема...благодаря за високата активност по темата! :)
Едва ли са много ползващите същата комбинация ... Следя какво се случва с питането ти и в другият форум - тук по-добре ще е да пуснеш в темата за Мтел - там си има и представител на оператора и той можеше да даде някаква яснота . Малко ми е странен отговора на Сони , но не пречи и да опиташ предложението с друг СА модул (от друг оператор на свободен канал) какво ще се случи .
Имам някакви спомени , че Мтел предлагаха опцията запис на канал срещу допълнително заплащане ,но това май се отнасяше за IPTV пакета ...:Drinks:
Да,за IPTV. Ясно ми е вече, че не може да се прави планиран запис от какъвто и да е модул в телевизора, но каква е логиката, Sony да орежат тази опция-ей това не ми е ясно!? :)) Иначе, ако ми се отдаде възможност, ще пробвам с друг модул, та да се убедя със сигурност. Благодаря, svetlio1 !
Моля сподели отговора! И къде е тази висока активност? Има само 3 коментара след въпроса и единия е на автора!
Темата е от преди 2 месеца... пък и това е сарказъм от негова страна. ;)
Записа зависи от типа модул и дали програмата е защитена от пиратство
http://www.ci-plus.com/data/ci-plus_...2011-11-11.pdf
Какъв е отговорът на Сони? Другият форум, DTV-BG или DVB-BG ?
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
Другият форум, DTV-BG или DVB-BG ?
Първият ...