Sony KDL 43w755c Сваляне на филми
Здравейте наскоро си закупих посочения телевизор но още се мъча да разуча възможно ли е и как се свалят филми директно на него ако някой знае нека помогне. Също така имам и проблем със субтитрите понякога ги отваря на неразбираем език а понякога са си добре и възможно ли е да се записва дадено предаване или филм? Другото което ме затруднява е това че съм свързал към него стерео уредбата си тя е стар модел но е добра Technics sa eh600 вързал съм я с чинчове но като пусна на aux ми изкарва само звука от телевизията а като слушам музика от youtube не изкарва сигнала и не свири и се налага да взимам сигнал от жака за слушалките и да го връзвам друг вход на уредбата за да има звук. Благодаря предварително.
Отговор: Sony KDL 43w755c Сваляне на филми
1, Виж в темата за Сони 2015 - сваляш приложение utorent...трябва ти и външен HDD.
2, Смени си уредбата и ползвай оптичен кабел за връзка с ТВ.
Като влезна в app store na google play и като напиша каквато и да е програма за торенти
В по-горните постове на темата за Sony......"Kayso", много добре е обяснил как се качват приложения на телевизора,които не можеш да свалиш директно от google play !.....за въпросния u torrent....работи перфектно след инсталиране,но паметта на телевизора е малко и не могат да се качват големи файлове....
Ок мерси ще прегледам подробно. Мисля че ако му се сложи флашка ще има повече място
- - - - - - - - - -
Не мога да открия нищо за свалянето на приложенията, проблема е че като търся дадено приложение примерно skype, utorrent, facebook да си го сваля директно на телевизора не го намира в appstore google play сякъш не съществува за този модел телевизор.
Това трябва да работи на всички Андроид модели
LCD телевизоры фирмы Philips. Обсуждение. Новички - прочтите для начала FAQ (ссылка на первой странице темы) (часть 18) [42] - Конференция iXBT.com
Цитат:
В контакти направете така:
Инсталиране на приложения от флашка
Свалете Terminal Emulator for Android от маркета
В терминала наберете
am start --user 0 -n com.android.settings/.SecuritySettings
Поставете чавка на "неизвестни източници"
Качваме с помощта на всеки файлов мениджър от диск или флашка.
Цитат:
Първоначално публикувано от
themrnicky
Ок мерси ще прегледам подробно. Мисля че ако му се сложи флашка ще има повече място
- - - - - - - - - -
Не мога да открия нищо за свалянето на приложенията, проблема е че като търся дадено приложение примерно skype, utorrent, facebook да си го сваля директно на телевизора не го намира в appstore google play сякъш не съществува за този модел телевизор.
Виж пост номер 319 на Kayso в темата за Sony телевизори......
Zdraveite moje li nqkoi da mi pomogne kato mi prati podrobno kak da scale Utorrent Na tv zashtoto probvam ot dosta vreme I ne uspqvam. Blagodarq predvaritelno