Помощ с настройките на картината 43W808C
Здравевейте,
Закупих си Сони 43W808C, но нещо не мога да се справя с настройките на картината. Нещо цветовете са ми малко мрачни и на моменти се получават снежинки. Някой със същития телевизор ако може да ме насочи как да го настроя ще съм благодарен! На близоо съм : ) Благодаря предварително
Отговор: Помощ с настройките на картината 43W808C
Тука са за 4к ТВ-та. Няма да му свършат работа тези настройки.
Цитат:
Първоначално публикувано от
euph0ria
Здравевейте,
Закупих си Сони 43W808C, но нещо не мога да се справя с настройките на картината. Нещо цветовете са ми малко мрачни и на моменти се получават снежинки. Някой със същития телевизор ако може да ме насочи как да го настроя ще съм благодарен! На близоо съм : ) Благодаря предварително
Ако опитваш да настроиш по картината от бг тв канал , то мисията е невъзможна - всеки си лъчи по някакви свои си правила . А това със снежинките ... да не би да гледаш аналогова тв ?
Не цифрова е ... не мога да си обясна какъв е проблема
"Снежинки" на цифрова ...:confused: Има ли галваничен разделител на антенния кабел ? Ако ти идват тъмни цветовете може да бутнеш леко гамата , но за тв канали не бих си правил труда - доста от нашите така си излъчват особено филми - сравнявай на студийна продукция , примерно новинарски емисии .
Това е вярно. При мен, на всяка програма и всеки филм е различно. :BigGrin На някой филми лицата на хората червенеят при други е страхотна картината. :BigGrin
Цитат:
Първоначално публикувано от
euph0ria
Здравевейте,
Sony W800C LED TV Calibration Settings