Отговор: Кой 43" да избера
То има ли 43' модели изобщо ?!
И какъв е проблема да вземеш 42' ? А и андроид в тв... пълна безмислица
Цитат:
Първоначално публикувано от
yanko78
Миналата година взех W815 и имам чувството, че картината трепти на по забързани сцени. Дали в таз годишните модели е пак така?
Да. При видео-материал с ниско качество или нестандартни параметри - картината придърпва.
Цитат:
Първоначално публикувано от
nqmapa
И какъв е проблема да вземеш 42' ? А и андроид в тв... пълна безмислица
Дали е безмислица или не,остави човека да си прецени.....иска Сони 43"...всичките с този размер са с Андроид....
Мислех за по голям размер, но не виждам смисъл. Всеки казва, как се свиквало с по големия размер и как в последствие ще съжалява в полза на по големия. Ходих до едно техно и гледах един 49", ами.... Голям ми се струва. В момента 42-ка е гледам от около 2-3 м. и съм ок. Същото ще е и разстояние, от което ще гледам новия. Писах 43 понеже останах с впечатления, че тазгодишните модели са 43" 4K няма да е със сигурност, мисля, че остават 7 и 8 сериите (ако правилно съм ги разбрал) Определящото е цена-качество. Ще ми се да не предкачам 1300 лв.
Доколкото разбирам, в момента гледаш 42W815...Защо ще го сменяш за 43"?
Аха, не е моя работа, но бих те посъветвал да си вземеш 50W80.C, a 42W815 да отива на село.
Избора ще е между 756 и 807 43". Трябва да е силвър и от тук на сетне цената ще е определяща. 3D-то не ме интересува. Освен него, има ли друга разлика която да наклони към 807?
До момент тази оферта ми се струва най изгодна.
http://www.techmart.bg/products/product_details/33571
Какво мислете? А W815-ката ще заминава на селото.