Внезапно самоизключване на 43W808C след натискане на бутона BACK
Здравейте отново! :) И отново имам въпрос.
Вече 3 пъти се самоизключва 43W808C, след като натисна бутона BACK. Това се случва при гледане на видео -- спирам филма със STOP, а после натискам BACK, за да се върна в началната директория с филми, и точно тогава телевизорът се самоизключва.
Посъветвайте ме как да отстраня този проблем.
Благодаря!
Отговор: Внезапно самоизключване на 43W808C след натискане на бутона BACK
Прилича на софтуерен бъг...Докладвай на Сони България за проблема и остава да чакаш следващият ъпдейт.
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
Прилича на софтуерен бъг...Докладвай на Сони България за проблема и остава да чакаш следващият ъпдейт.
Благодаря, hristoslav2! Да, ще им пиша непременно. Дано оправят този недостатък.
Поздрави!
2 Прикачен файл(ове)
Копчето FOOTBALL на дистанционното доживя Европейското:)
Прикачен файл 20107Прикачен файл 20108
Цитат:
iveto
Не разбирам - на контраста ли се радвате, или на по-чистата картина? Защото втората, която се предполага че е със специалния футболен режим, пренасища нереално цветовете. ;-)
Именно,пренасища цветовете,изостря контраста и звука е като от стадион...все пак е мач,нали?..идеята е да се пресъздаде атмосферата..за "Мълчанието на агнетата"....си има кино режим...:)
Цитат:
iveto
Именно,пренасища цветовете,изостря контраста и звука е като от стадион...все пак е мач,нали?..идеята е да се пресъздаде атмосферата..за "Мълчанието на агнетата"....си има кино режим...:)
Явно разбиранията за хубава картина са много изкривени от твоя страна..., не случайно за звук хората са измислели външни озвучителни тела.
...:)....Ако беше обърнал внимание на ресивера и тонколоните от подписа ми,едва ли би написал подобна умнотия:)...Копчето FOOTBALL e само за фенове на играта...ти като гледаш снукър и дартс,за теб няма никакво значение предназначението на въпросното копче...:-memnon
Страхотна картина в режим футбол! Какъв тип телевизия използваш -интерактивна, сателитна? Доставчик?
Цитат:
iveto
...:)....Ако беше обърнал внимание на ресивера и тонколоните от подписа ми,едва ли би написал подобна умнотия:)...Копчето FOOTBALL e само за фенове на играта...ти като гледаш снукър и дартс,за теб няма никакво значение предназначението на въпросното копче...:-memnon
Точно затова и писах поста си, но явно не си го сханал.... Звука може да се постигне от настройките на ресийвера, както ти е кеф...., а за картината - без коментар - "Вие се кефите на нещо, което въобще не е близо до истината...."
И какво общо има дартс-а в случая?
Ма те хората са си го казали - луд на шарено се радва....
Ти къде си видял на живо такъв цвят на терена/тревата?
Истината е във Франция, на тв-то вече на всеки както му харесва.
Цитат:
Dominator
Не разбирам - на контраста ли се радвате, или на по-чистата картина? Защото втората, която се предполага че е със специалния футболен режим, пренасища нереално цветовете. ;-)
Явно режим Футбол променя гамата и остротата. С колко...трябва да се замери.
Гамата е трансфер на осветеност. При по-висока гама има вероятност от запушване на черното(загуба на детайли в тъмните части).
С промяната задавате стойност на входа(сила на сигнала), съответстващ на стойността на продукцията. Това означава, че гамата зависи от сигнал/дисплея електрическата стимулация. В някои случай когато телевизорът възпроизвежда висока гама, не може да възпроизвежда информация от нискочестотен сигнал (черно). В случай на OLED или друг телевизор способен да възпроизвежда висок контраст, високата гама не е от съществено значение, защото стимулирането на стойността при ниско IRE вече е много ниско.
Цитат:
KI_YOOU
Страхотна картина в режим футбол! Какъв тип телевизия използваш -интерактивна, сателитна? Доставчик?
На Близу съм с КА модул....
- - - - - - - - - -
Цитат:
Dominator
Точно затова и писах поста си, но явно не си го сханал.... Звука може да се постигне от настройките на ресийвера, както ти е кеф...., а за картината - без коментар - "Вие се кефите на нещо, което въобще не е близо до истината...."
И какво общо има дартс-а в случая?
Ма те хората са си го казали - луд на шарено се радва....
Ти къде си видял на живо такъв цвят на терена/тревата?
Хайде да си гледаме мачовете с кеф и да престанем с глупавите писания...цвета на тревата е такъв ,какъвто си го направиш...с риск да стана банален...пак казвам....копчето е само за фенове...поне 15 мой познати си купиха Сонита предимно заради това копче...и не съм чул някой да се оплаква от цвета на тревата:):)...
Цитат:
iveto
На Близу съм с КА модул....
- - - - - - - - - -
Хайде да си гледаме мачовете с кеф и да престанем с глупавите писания...цвета на тревата е такъв ,какъвто си го направиш...с риск да стана банален...пак казвам....копчето е само за фенове...поне 15 мой познати си купиха Сонита предимно заради това копче...и не съм чул някой да се оплаква от цвета на тревата:):)...
Последен off-topic - ми добре,щом така Ви харесва, то по същата логика, всеки телевизор в режим ярък би направил същия ефект. ;-)
Колеги не си мерете гегите според мен всеки производител иска да угоди на клиента в случея „сони“ използва софтуерно подобрение което не се харесва на всички .Но тази разработка и дава известно предимство което другите ще се опитат да догонят че подобрят а тва носи благинки за нас потребителите което е добре не се застъпвайте за марки които не ви плащат безмислено е .Конкуренция е добра за нас.А кой е по по най е при бат Енчо.