Резултати от 1 до 4 от общо 4

Проблем W 756

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2011
    Мнения
    76
    #1

    Проблем W 756

    Здравейте!

    Опитвам се вече няколко дена да настроя домашната безжична мрежа по няколко начина и не става, последният е чрез Homegroup. Моля споделете кой е най-добрият начин на създаване на домашна безжична мрежа за гледане на Full HD филми. Отделно имам чувството че има някакъв проблем със самият WI-FI на телевизора, днес на няколко пъти от менюто на телевизора изписва че ту има връзка после след малко че няма връзка. Тествах скоростта със speedtest.net някой път тръгне и покаже под 1МВ друг път показва че няма мрежа. Преди няколко дена скоростта беше между 12-25 МВ и свалих и изгледах 3 филма от popcorn time с прилична скорост се сваляха. Преди седмица пък както си гледах и тв-то се рестартира и изписа съобщение "Приложението Hdd Manager не отговаря". Някой да има някаква идея какво е това освен предположението ми че е приложение за менажиране на записите от кабелната. Изчел съм цялата тема за 2015 и първите няколко за 2016 и съм пробвал всичко описано и съм инсталирал повечето приложения които са описани. Да споделя че по едно време имах достъп до филмите ми от лаптопа, но всички до един зацикляха сериозно. Инсталирах и Serviio но отново греда, откъде в менюто се влиза в тоя сървър, след като го няма нито в източник нито никъде в менютата не го намирам нито в приложенията!!!! Има ли начин да се създаде тема за създаване на домашна безжична мрежа; отделна тема за приложения, плейъри които се ползват за гледане на филми. Цялата тази информация да бъде събрана на едно място ще бъде леснодостъпна за нови собственици които постоянно задават едни и същи въпроси.

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    София
    Мнения
    476
    #2

    Отговор: Проблем W 756

    Най-добрият начин е домашна "жична" мрежа. Вържи един ЛАН кабел и не би трябвало да имаш проблеми.

    Относно плеърите, предпочитам KODI и чрез SMB да "достъпвам" съдържанието на компютъра. При наличието на Андроид нямаш нужда от сървър.

  4. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2011
    Мнения
    76
    #3

    Отговор: Проблем W 756

    Това означава ли, че трябва телевизора да свържа с рутера с ЛАН кабел!? Ако е така става сложно защото рутера е в една стая а телевизора е в друга и кабела няма как отиде от едното на другото място.

    От няколко дена повечето приложения като ги оставя за повече от 10 сек. без да пипам нищо се включват снимки които се въртят през няколко секунди, има ли възможност тази опция да се изключи отнякъде.

  5. Junior Member
    Тук е от
    May 2009
    Мнения
    19
    #4

    Отговор: Проблем W 756

    Цитат Първоначално публикувано от jordan23bg Виж публикацията
    От няколко дена повечето приложения като ги оставя за повече от 10 сек. без да пипам нищо се включват снимки които се въртят през няколко секунди, има ли възможност тази опция да се изключи отнякъде.
    Пробвай така: Настройки -> ТВ -> Мечти и си поиграй с опциите.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе