Отговор: Мнение преди покупка на телевизор Сони
Не знам какъв отговор очакваш на така поставен въпрос - моделите са по-скоро нисък клас , а единият на всичко отгоре е крив - нищо особено , но напълно достатъчно за ежедневно гледане на телевизия и някой филм от време на време . И двата са 50хц панели (за кривия не съм съвсем сигурен) и е добре да ги пробваш на живо дали ще те удовлетворят при гледане на спортни предавания или нещо с бързи кадри .
Цитат:
Първоначално публикувано от
svetlio1
Не знам какъв отговор очакваш на така поставен въпрос - моделите са по-скоро нисък клас , а единият на всичко отгоре е крив - нищо особено , но напълно достатъчно за ежедневно гледане на телевизия и някой филм от време на време . И двата са 50хц панели (за кривия не съм съвсем сигурен) и е добре да ги пробваш на живо дали ще те удовлетворят при гледане на спортни предавания или нещо с бързи кадри .
Благодаря, нещо полезно разбрах!
Цитат:
dimlubnik
Обоснови се!
ами аз си купих по-висок клас тв от Сони и не съм доволен, а ти се чудиш кой да избереш от по-ниския клас
но не бих имал против да пробвам и Самсунг, при това крив(имах голям мерак за извит дисплей, но цената ме събори) и да се разочаровам от него :)
Цитат:
apmil4ev
за да си гледаш филмите от компа ти трябва само един HDMI кабел :) повярвай ми ще си спестиш доста излишен труд и нерви
Ще трябва да е 7 метра кабела или да си купя друг апартамент.Просто не искам безполезен тв 4к.
Такава дължина въобще не е проблем , а по-скоро разположението му .Но ... няма вечно щастие , компромис е нужен .В момента 4к тв с малък екран , хич не е полезен , но цените са такива , че избора е точно такъв .
Цитат:
civica
В момента 4к тв с малък екран , хич не е полезен , но цените са такива , че избора е точно такъв .
напълно съм съгласен -ако не купуваш тв за кухнята да си вземеш размер по-малък от 50-55 инча е престъпление, което се наказва с кьорене през целия експлоатационен срок на телевизора :)
Цитат:
50-55 инча е престъпление
Така е ! За 4к по-голям от 60/65" , иначе файда - йок !
Цитат:
civica
Това от личен опит ли го пишеш ?
Щото не е баш така - разбира се, че при по-големият размер е по-добре да е с по-висока резолюция, но разликите са видими и при по-малките размери .
Цитат:
civica
Василе,ти като си купиш 65"4К,тогава давай акъл...дотогава си гледай 40"-то LG entry level,и не се прави на голям капацитет,какъвто ние знаем че не си.....:-memnon
Ми , като знаеш ,защо коментираш . Ако искаш , ела ме пробвай , какво мога да си купя , ама дали ми трябва е по-важния за мен въпрос .Акъла не го давам само аз , но ти си ми от фен -клуба !.
И моето ЛГ е по-голямо ..... ама без факти , ти се отдава спама!!
Цитат:
civica
Ми , като знаеш ,защо коментираш . Ако искаш , ела ме пробвай , какво мога да си купя , ама дали ми трябва е по-важния за мен въпрос .Акъла не го давам само аз , но ти си ми от фен -клуба !.
И моето ЛГ е по-голямо ..... ама без факти , ти се отдава спама!!
Истината винаги боли,нали така?.....едно е да искаш,друго е да можеш,а трето и четвърто е да го направиш....ти първо си го купи,пък после разсъждавай по въпроса.
ПП. LG,не бих си купил и четка за обувки....:punk:
Твърда ти е главата и носи само шапка ! Размърдай си и веществото в нея , ако е останало .Казах , не ми трябва и толкова .Мога да си го позволя , но спам - не !
Не те карам да си купуваш нищо , ти си по продажбите !
Мисля,че е крайно време модераторите на форума да вземат отношение към безмислените ти изказвания.. по всички съществуващи теми във форума....до момента са 4475...като в 95% от тях,отговаряш на въпроса с въпрос,което е типично за някой руски форуми, и хора,лишени от каквато и да било мисловна дейност,в останалите 5% цитираш чужди източници и мнения....което по принцип не лошо,защото по този начин се ограмотяваш до някаква степен,но като цяло хората,очакват адекватни отговори на зададените от тях въпроси,и не се интересуват защо не си купушаш Бентли,като можеш да си го позволиш,а си караш 20 годишния Голф комби например.....:)
Супер смислен отговор , пълен с аргументи и ... спам ! Твоите постове са по-малко , но процента на безсмислието -- същия .
Но темата е за друго ! Радвам се , че четеш постовете за да се ограмотиш поне малко в дадена насока .
Стига сте се прехласвали по размера на тея ТВ-та бе!
Аз гледам от 2.5- 3 метра. Стига ми 40-ката която си имам. При това разстояние повече от 43 " ще ми дойде зле. В спалнята ми стига 43" за 3 метра. Как да сложа 55" и да го гледам от 2.5-3 метра. Ще си въртя главата при коментарите на актьорите във филма - наляво-надясно!
Телевизора и 4к и FHD да е основно се гледа телевизия . Поне аз за това ги ползвам. Жалко че няма вече читави FHD ТВ-та. За къв чеп ми го навират туй 4к навсякъде с ниско опреснение на панелите и никакъв шанс да видим 4к телевизия в близките 5-6г!