Здравейте. Искам да взема нов телевизор макс. 40 инча с всички възможни екстра, които се предлагат при по-големите размери екрани. Интересуваме за до 800-900 лв. има ли по добър вариант от този модел на Сони било то от същата марка или някоя друга.
Преглед за печат
Здравейте. Искам да взема нов телевизор макс. 40 инча с всички възможни екстра, които се предлагат при по-големите размери екрани. Интересуваме за до 800-900 лв. има ли по добър вариант от този модел на Сони било то от същата марка или някоя друга.
Като екстри - wi-fi, интернет, 200hz, гледане на видео от флашка... мисля, че това всичкото го има в посочения от мен модел. Не искам 3Д и 4К, понеже нямам и толкова пари. Въпроса ми е дали е удачен избор този модел и марка?
Мисля че ако се ориентираш към този sony kdl43w805 ще си много по доволен защото разликата в цената е малка а „+“ много повече като възможност за гледане на видео заради богатия избор от „плеяри“ а и картината е по добра.Успех.
Благодаря за препоръката. Проблема е там, че по-голям от 40 инча екран не мога да сложа на секцията, която е правена по поръчка. Скъпо ще ми излезе ако с новия телевизор трябва да купувам и нова секция. За това съм се насочил към 40 инчов екран.
За това първо се мисли в перспективна, преди да се поръча или купи секция/мебелировка...:)
По твоят въпрос:
W705C матрица MVA , 60/50Hz, процесор X-Reality PRO , Недостъпни функции - създаване на реалност/плавен преход/оптимизатор на детайлите/изчистване на границите/баланс на бялото.
Отсъства MotionFlow, вместо него LED Motion Mode (не влияе на плавността).
По препоръката по-горе
W755С и W808С са еднакви хардуерно с една разлика 3D
Повтарям за да е ясно W75/W8/43"/50"/55" като матрица/подсветка/комплектация са идентични.
Като може да си активираш 3D -то в W755/W756C
LCD телевизоры фирмы Sony. Обсуждение - FAQ на первой странице. (часть 10) [68] - Конференция iXBT.com
hristoslav2благодаря за мнението. А тези модели по-добър избор ли са в сравнение със Сонито:
LCD TV PHILIPS 40PFH5501 | Телевизори | TV и видеo | Технополис БГ
LCD TV PANASONIC TX-40DS503E | Телевизори | TV и видеo | Технополис БГ
Като цяло са в един ценови клас.
Като се направи сравнение на 3-те ТВ - СОНИ, ПАНАСОНИК и ФИЛИПИС
излиза, че LCD TV PHILIPS 40PFH5501 е с най-добри параметри.
Желателно е да си потърсиш ревю на модела и да си прецениш.