Отговор: субтитри на 3D филми
Използвам Коди, активирам 3д-то само от телевизора, чрез Side Video & TV(на кодито 3д-то не работи както трябва) и субтитрите си ми работят.
Цитат:
Първоначално публикувано от
TUISTERa
Използвам Коди, активирам 3д-то само от телевизора, чрез Side Video & TV(на кодито 3д-то не работи както трябва) и субтитрите си ми работят.
горната
снимка е с коди.Проблема е само като ползвам плеъри от телевизора.Със свързан тв бокс няма проблем със субтитрите
Така, изключваш 3д-то на кодито, за момента неговото 3д НЕ работи. Само менюто е както трябва в 3д. Пускаш си филма, Side by side ili Over under, телевизора не го активира автоматично 3д-то защото си в коди. Натискаш бутона за 3д на дистанционното или на приложението в телефона, активираш си 3д-то, пускаш филма отново, понеже коди го спира при контекстно меню на телевизора. 3д-то работи, субтитрите също.
https://www.youtube.com/watch?v=hjCKHyHPnRA
мда всичко се прави по този начин,и всичко е ок с изключение на субтитрите.Явно проблема е в телевизора,въпроса е дали нещо елементарно не пропускам
Пробвай с тези настройки като на снимката, при мен така тръгват динамични субтитри без проблем.Преди това пусни 3D режима на телевизора както е показал колегага по-горе в клипчето.
https://s24.postimg.org/fjt0y8p6t/IM...226_134335.jpg
3d-to на кодито ми е изключено от настройките. Ако не го изключиш се получава този ефект. Видеото се смесва, но субтитрите - не
Sent from my iPhone using Tapatalk
Благодаря.Получи се след изключването на 3 Д-то на Кодито.Сега всичко е ок и може да се гледа с коди,но ме гложди защо и с другите плеъри се получава по същият начин
Аз затова ти казах първо това да направиш :) На плекса 3д-то ми работи както трябва, само че 1/3-та от екрана е изместена в дясно :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
за съжаление след ъпдейта отново сме на начална позиция.Моля ако някой намери решение да сподели