Отговор: SONY телевизори 2017
https://www.avforums.com/review/sony...v-review.13437
65XE9005:
20 local dimming zones,
0.03nits on a 0IRE window,
ANSI contrast ratio of 3,496:1
peak brightness of 936 nits on a 10% window,
87% of DCI-P3 using xy and 80% using uv coordinates, which equates to 65% of Rec.2020,
Leo Bodnar tester:32ms
https://www.youtube.com/watch?v=p1YPpT72xFs
source video:[you tube - avforums.com][/QUOTE]
42 зони при 55" ?
2017 Sony XBR 900E owners thread - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Цитат:
Първоначално публикувано от
valter1968
Колеги как и от къде да си сваля AC3 и DTS кодеците за звука на MXplayer
Заповядай Вальо....:https://wetransfer.com/downloads/6c1...6175349/79034c
Иво мерси но като кликна на линка които си постнал нищо не излиза.
Цитат:
valter1968
Иво мерси но като кликна на линка които си постнал нищо не излиза.
Ъ-ъ-ъ...как не работи сега го пробвах,всичко е ОК...добре свали го от тук:
https://mxplayerdownloads.com/mx-pla...k-zip-download
Neon 1.8.6 ти трябва.....
Ето, ако искаш направо последната кракната pro версия 1.8.16 от руснаците с вградени кодеци AC3 и DTS:
MX player 1.8.16 Pro NEON Patched AC3/DTS
Аз го пробвах, инсталира се без проблеми.
Мерси. Нещо още се разправям с версията от Иво.Свалям я на флашка и след като я ръчна в ТВто не я откривам.
Цитат:
stensy
Ето, ако искаш направо последната кракната pro версия 1.8.16 от руснаците с вградени кодеци AC3 и DTS:
1.8.16 Pro NEON Patched AC3/DTS
Аз го пробвах, инсталира се без проблеми.
Да,всичко си работи само,че и pro версията не вади DTS през оптиката към ресивера...единствено вградения и KODI се справят без проблем...:)
Готиното е че няма реклами и поне при мен вече не стартира с ослепително бял екран за около 5 секунди...направо ме побъркваше досега.. преди ми беше любимия плеяр,после след някой от ъпдейтите,започна да тръгва с белия екран и почти ме отказа,какво ли не правих .преинсталирах го няколко пъти от различни места и нищо...тогава започнах да ползвам КОДИ,ама е леко тегаво и единствено заради DTS го ползвам...превъртането напред или назад на филми направо е изпитание за нервната ми система:)....При МХ плеяра превъртането е направено доста по-умно и логично.Сега пак ще му се кефя...:)
Archos , също вади ДТС през оптиката, че сваля и субтитри и постери.
Цитат:
nassko1
Archos , също вади ДТС през оптиката, че сваля и субтитри и постери.
За съжаление не вади DTS през оптика..пробвал съм много пъти,иначе за постерите е вярно...субтитри свалят всички плеяри..:)
инсталирай-преинсталирай докато извади:).Аз Коди на ТВ не можах да подкарам с ДТС , те така със софтуера.
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
nassko1
инсталирай-преинсталирай докато извади:).Аз Коди на ТВ не можах да подкарам с ДТС , те така със софтуера.
Ха...верно тръгна DTS по оптиката...само че без преинсталации...много е просто и лесно,как не го бях забелязъл до сега...като ми каза че тръгвал звука,разцъках менюто и направих следната настройка: Preferences>Audio passthrough/for HDMI and S/PDIF conections.transmit compressed audio/, се слага отметката на Mode 2 и DTS-a тръгва,на Mode1 ,няма никакъв звук,на Disabled е само стерео....
Прикачен файл 22479
Мерси още веднъж ...:Drinks:
Няколко седмици след ъпдейта (50w807) днес телевизора както си работеше и се рестартира преди няколко дни пак го направи, преди ъпдейта никога не се беше случвало. Някой друг с подобен проблем и дали изобщо това е проблем?
Не е проблем, преди ъпдейта пак го правеше :D
Бтв на мен ми се рестартираше с версията която го купих, после си го обнових и не го е правил, сега с андроид 6 също не го е правил, но 2 пъти ми се случи да не мога да го включа от дистанционното. След няколко натискания пали, но баяния старт, с анимацииъе андроид и т. н.
При мен след ъпдейта забелязах,че по някой път дистанционното не иска да превключва каналите.Това се оправя ,след като натисна някой от цифровите бутони-например 3, след това тръгва!Има ли го това при други?Ако има значение тв-то е 50w805.